DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 pe Simpatie
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / bancuri Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3
baloghzsolti
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 73
I: Care este femeia ideala?
R: o blonda timpita, surda, muta, nimfomana, careia i-a murit mama si al carui tata are un bar.
================
In cadrul unui show TV la care era invitat alaturi de Kylie Minogue, Sean Connery a marturisit ca la cei 72 de ani ai lui inca se bucura sa faca dragoste de mai multe ori pe noapte. Imediat dupa show, Kylie i-a spus ca ar fi tentata sa incerce si ea sexul cu un tip mai in varsta si l-a invitat la ea in camera. El accepta, merg in camera vedetei, dupa o partida grozava de sex Sean ii spune:

-Daca ma lasi sa dorm jumatate de ora, o sa iti ofer inca o partida de sex si mai tare decat prima. Dar pentru asta in timp ce dorm trebuie sa imi tii bilutele cu mana stanga si penisul cu mana dreapta.

Kylie accepta, doarme el jumatate de ora si apoi scena de sex se repeta si mai infocat. Tipa e de-a dreptul extaziata iar el ii spune din nou:

-Inca o jumatate de ora de somn pe cealalta parte pentru mine si o sa ai parte de cea mai grozava partida de sex din viata ta, garantat. Dar pentru asta deja stii ce trebuie sa faci ...

Kylie se obisnuise deja, asa ca accepta imediat. Intr-adevar, tipul doarme, si cand se trezeste ii ofera ceea ce promisese. Dupa toata scena, tipa isi aprinde o tigara si il intreaba cu dezinvoltura:

-Chestia aia cu tinutul in mana te stimuleaza in timp ce dormi, de asta esti asa de performant?

La care el ii raspunde:

-Nu, dar ultima data dupa ce m-am culcat cu o tarfa din Australia am constatat ca ramasesem fara portmoneu.
========

Bula si un amic se intorceau de la Revelion pe la 3 dimineata. Neavand nici un mijloc de transport si nici bani de taxi, s-au hotarat sa fure un autobuz dintr-un garaj pe langa care tocmai treceau.
Amicul intra in garaj, iar Bula ramane afara. Asteapta Bula ce astepta, ingheata de frig si la un moment dat se hotaraste sa intre sa vada ce face amicul. Intra si il vede pe amic invartindu-se ca nebunul si injurand de mama focului. Bula il intreaba:
- Ce pana mea faci, ma, aici?
- Uite, caut de am innebunit un 331 si nu gasesc nici unul in tot garajul asta !
- Bai, da' tu chiar esti prost, nu gluma! Nu poti sa iei 335-ul asta si sa mergem 2 statii pe jos?!
==============
Bula:
- D-le doctor doresc sa ma ...nu-mi amintesc cuvantul...castrati!
Doctorul:
- Domnule, dumneata iti dai seama ce imi ceri ?
I: - Da, si va platesc cat doriti, numai sa faceti treaba repede.
Doctorul se conformeaza, il adoarme, il opereaza si cind se trezeste il intreaba:
Domnule, sunt foarte curios de ce un barbat tanar si sanatos recurge la o asemenea operatie?
I: - D-le doctor, eu sunt indragostit de o fata evreica si ea nu vrea sa se casatoreasca cu mine decat daca trec la religia ei.
D: - Pai evreii nu se castreaza ei se circumcid...
I: - Asta era cuvantul...
=============
Doi bebeluşi la creşă:
- Tu ce eşti, băiat sau fată?
- Băiat.
- Dar de unde ştii?
- Dacă iese infirmiera îţi arăt.
Iese infirmiera, la care acesta îşi ridică păturica:
- Uite, am şosetuţe albastre.

===============
Ion se opereaza de hernie. Dupa o luna vine la control. Medicul:
-No Ioane cum te simti?
-Foarte bine domn' doctor. Mi s-o tras firele, pot ridica orice, numa' un bai am: înainte ma pisam asa un jet sanatos, cu bulbuci, amu numa un pis pis.
-Ioi am uitat sa-ti zic. Când te-am operat, ti-am scos si un rinichi.
-Da de ce, am avut cancer sau ceva?
-Ba, Ioane, am avut eu o obligatie...
==================
O vrajitoare auzind ca pastila minune ...... actioneaza si la femei a luat una si a plecat prin padure.
Pe umarul ei sade, de bunaseama, un corb. Se intâlneste vrajitoarea cu un tânar si patrunsa de un val primavaratic îi spune acestuia:
-Daca recunosti faptura care sade la mine pe umar îti voi darui o noapte de dragoste!
Tânarul se concentreaza si zice:
-Un bou?...
La care vrajitoarea:
-Un bou esti tu dar treaca de la mine...





America despre Franta. Un ghid din anii trecuti

Urmatorul ghid pentru calatorii americani care se-ndreapta spre Franta a fost compilat de specialisti de cea mai inalta calificare din documente confidentiale si publice provenind de la US State Department, Food and Drug Administration, Central Intelligence Agency, US Chamber of Commerce, Center for Disease Control si cativa sateliti-spioni extrem de scumpi, despre care francezii n-au habar.

Este un ghid exclusiv pentru calatorii americani. Garantia acuratetii nu este nici urmarita, nici intentionata.

"Privire generala: Franta este o tara straina de marime mijlocie situata pe continentul Europa. Este un membru important al comunitatii mondiale, chiar daca nici pe departe atat de mult cat crede. Se invecineaza cu Germania, Spania, Elvetia si alte cateva tari mai mici fara o importanta deosebita si care nu reprezinta o destinatie atractiva pentru cumparaturi.

Franta este o tara foarte veche cu multe tezaure, cum sunt Luvrul si EuroDisney. Printre contributiile sale la civilizatia occidentala se numara sampania, Camembertul si ghilotina. Desi Franta se considera o natiune moderna, aerul conditionat este putin utilizat si este aproape imposibil sa gasesti o mancare mexicana decenta.



Un motiv continuu de exasperare pentru vizitatorii americani este acela ca locuitorii se incapataneaza sa vorbeasca franceza, desi multi sunt capabili sa treaca pe engleza daca zbieri la ei. Ca in orice tara straina, numarati restul in magazine si restaurante.

Po....tia: Franta are o po....tie de 54 de milioane, din care majoritatea beau si fumeaza zdravan, conduc ca lunaticii, au libidoul exagerat si nu cunosc conceptul de a sta rabdatori la rand. Francezii sunt lacomi, temperamentali, mandri, aroganti, zapaciti si indisciplinati: toate acestea sunt punctele lor bune. Majoritatea francezilor sunt romano-catolici, desi nu s-ar zice dupa comportament.

Multi sunt socialisti, iar costumele de baie topless constituie un aspect frecvent. Barbatii poarta uneori nume de femei ca Marie si se pupa atunci cand isi decerneaza decoratii. Calatorii americani sunt sfatuiti sa mearga in grupuri, purtand sepci de baseball si pantaloni colorati pentru a se recunoaste reciproc mai usor.

Siguranta: In general, Franta este o destinatie sigura, desi calatorii trebuie sa stie ca, din cand in cand, este invadata de Germania. Traditional, francezii se predau mai mult sau mai putin instantaneu, dar, in afara dificultatii temporare de a procura whisky scotian si de a afla scorurile la baseball sau cotatiile bursiere la New York, viata decurge aproximativ la fel pentru vizitatori.

A fost construit recent un tunel sub Canalul Manecii, pentru ca guvernul sa poate fugi mai repede la Londra.

Istorie: Franta a fost descoperita de Charlemagne in Evul Mediu. Alte figuri istorice importante sunt Louis XIV, hughenotii, Jeanne D'Arc, Jacques Cousteau si Charles de Gaulle, care a fost multi ani presedinte, iar acum este aeroport.

Guvernarea: Forma de guvernare este democratica, dar zgomotoasa, Alegerile se tin mai mult sau mai putin continuu. Din considerente administrative, tara este impartita in regiuni, departamente, municipalitati, orase, comune, sate, cafenele, baruri si placi ceramice de pardoseala.

Parlamentul consta in doua camere, Superioara si Inferioara (desi se afla amandoua la parter), ai caror membri sunt fie gaulisti, fie socialisti, niciunul dintre ei fiind cu totul demn de incredere.
Principalele preocupari ale parlamentului sunt plasarea de bombe atomice in sudul Pacificului si mimarea indignarii atunci cand se plange cineva. Dupa cele mai recente comunicari de la serviciile secrete, in prezent este presedinte cineva pe care-l cheama Jacques. Nu avem alte informatii pentru moment.

Cultura: Francezii sunt mandri de cultura lor, desi nu este usor sa-ti dai seama din ce motiv. Toate cantecele lor suna la fel si au facut cu greu filme in care merita sa vezi si altceva decat scenele de nuditate. Si nimic nu este mai plicticos, desigur, decat un roman scris de un francez.

Bucataria: Sa fim sinceri, oricat usturoi ai pune pe el, un melc nu este decat o rama cu cochilie in spinare. Dar orice croissant este excelent, desi este imposibil pentru cei mai multi americani sa pronunte acest cuvant. In general, calatorii sunt sfatuiti sa se rezume la cheeseburgeri in hotelurile bune cum sunt Sheraton sau Holiday Inn.

Economia: Franta are o economie puternica si diversificata, depasita in Europa doar de Germania, ceea ce este surprinzator, deoarece oamenii nu prea muncesc. Daca nu sunt in pauza de patru ore de dupa pranz, sunt fie in greva, fie blocheaza soselele cu camioane si tractoare.

Principalele exporturi ale Frantei sunt, in ordinea importantei: vinul, arme nucleare, parfumuri, rachete teleghidate, sampania, arme de mare calibru, lansatoare de grenade, mine terestre, avioane de atac, armament divers si branza
Sarbatori publice: Franta are mai multe sarbatori decat oricare alta natiune.

Printre cele 361 de sarbatori nationale se numara 197 de zile de sfinti, 37 de zile ale Eliberarii Nationale, 16 zile ale Proclamarii Republicii, 54 de intoarceri triumfale ale lui Charles de Gaulle ca si cand ar fi castigat razboiul de unul singur, 18 zile de trimitere in exil a lui Napoleon, 17 zile de chemare din exil a lui Napoleon si 112 zile "Franta e mare si restul lumii nu face doi bani". Sarbatorirea Sfintei Brigitte Bardot este pe 1 martie.

Concluzie: Franta se bucura de o istorie bogata, un relief variat si spectaculos si o clima temperata. Pe scurt, ar fi o tara foarte placuta, daca n-ar fi locuita de francezi. Cel mai bun lucru care se poate spune despre ea este ca nu este Germania.

Prevenire: Serviciile consulare ale guvernului Statelor Unite exista in singurul scop al promovarii intereselor companiilor americane ca McDonald's, Pizza Hut si Coca-Cola.

In eventualitatea ca sunteti victima unui atac sau accident serios, implicand cel putin pierderea unui membru, contactati Ambasada Americana intre orele 17:15 - 17:20, marti sau vineri, iar un oficial cu totul indiferent la problema dumneavoastra va va da o lista de dentisti sau ceva tot atat de nefolositor. Aveti in vedere ca nimeni nu v-a cerut sa plecati in strainatate.

Noi ne facem intotdeauna vacantele la Miami Beach si va sfatuim sa procedati la fel. Multumim si noroc!"


pus acum 14 ani
   
baloghzsolti
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 73
din ciclul "Profesiunea mea Sictirul"

Functionarele de la ghisee sunt acre. Lucreaza cu publicul, care pune intrebari tampite. Sunt niste martire, termina programul cu nervii zdrente.
Functionarul de birou e si el nemultumit. Ori n-are aer conditionat, ori il trage curentul. Prea mult de munca si prea multa rutina. N-are nici un chef de lucru. Daca ar face altceva, ar fi altfel.
Muncitorul sta la umbra. Nu se poate lucra pe caldura asta. Spre seara, cand caldura se mai
ostoieste, e prea obosit. In plus, a si baut cinci beri.
Pe distribuitor il deranjeaza traficul. E imposibil sa alergi prin oras, la cum se circula. Daca i-au dat de la firma un Matiz, ar fi lucrat mai bine pe Renault. Daca i-au dat o Skoda Octavia, ar fi preferat un Tico.
Ziaristul face prea mult teren pentru salariul pe care-l ia. La banii astia, ar trebui sa scrie un text venit pe o agentie de presa, sa stea vreo doua ore pe messenger si s-o intinda acasa.
Economistul castiga mai mult, dar nu merita. La cat lucreaza, ar trebui sa-si permita o vacanta la Monte Carlo, o cabanuta la Bran si un BMW.
Taximetristul merge degeaba. Ca sa-i renteze, ar trebui sa aiba 30.000 de lei pe kilometru. Din nefericire, clientii sunt de proasta calitate, n-ar plati atat.
Profesorul e scarbit de sistemul de invatamant. Salariul e mic si copiii sunt prosti. In plus, sunt si mai bine imbracati ca el. Sa le ia ta-su meditator.
Politistul lucreaza cu toate scursorile. Or, politistul e un tip finut, educat. Il deranjeaza.
Ofiterul de armata stie ca un coleg de-al lui din NATO castiga mii de euro pe luna. Stresul in armata e mare.
Probabil ca, in Romania, nici macar presedintele nu e multumit de slujba sa. In fond, in loc sa fie presedinte intr-o tara puternica, conduce un popor de c***t.


pus acum 14 ani
   
baloghzsolti
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 73
Un roman, un american si un englez s-au pierdut in Alaska si cum nu
mai aveau nimic de mancare au inceput sa manance din fiecare cate ceva.
La micul dejun americanul a fost primul si-a taiat un picior si a zis:
-Acum mancam pulpa.
La cina a fost randul englezului. Si-a taiat o parte din spate si a zis:
-Acum avem costita de mancare.
Pe la 11 noaptea a venit randul romanului. Si-a desfacut pantalonii si americanul si englezul au exclamat:
- Ce bine! Mancam carnacior
La care romanul zice:
- Mancati carnacior pe naiba Beti un ceai cald si la culcare


pus acum 14 ani
   
baloghzsolti
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 73
La un proces plictisitor din cale-afara, când toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in c*r!
- Afara!
- Nuuu Aici, sa vada toata lumea


pus acum 14 ani
   
baloghzsolti
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 73
La un curs de parasutism , cursantilor li se explica inainte de zbor si lansare cum se foloseste parasuta :
- Deci! , (zice instructorul), dupa lansare cam la distanta de 500m de sol , observati ca aveti doua inele unul in dreapta si unul in stanga , trageti intai de cel din stanga care este cel al parasutei principale iar daca din intamplare nu se deschide trageti de cel din dreapta care este cel al parasutei de rezerva , dar in ordinea asta. Zis si facut , parasutistii se urca in avion , decoleaza si apoi urmeaza saltul. Toti pe rand deschid parasutele numai unul care nu prea fusese atent se gandea :
- Oare care draq o fi primul inel de care trebuie sa trag , cel din stanga sau cel din dreapta ? In cadere se intalneste cu un altul care venea cu aceeasi viteza dar de jos in sus , parasutistul ii zice :
- Frate tu tii minte de care inel trebuie sa trag intai stanga sau dreapta ? , celalalt ii raspunde :
- Nu stiu frate ca eu sunt de la gaze


pus acum 14 ani
   
baloghzsolti
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 73
unu scurt si la obiect, de dimineata 

Un betiv se pisa pe un rasad de flori. O babuta apropiindu-se intreaba:
-Voinicule, ce oua frumoase ai, pot sa te mangai putin pe ele, ca de cand a murit mosu..
-Sigur mamaie...
Dupa ce i le ia in causul palmei incepe sa le izbeasca in pumni..
- Te mai pisi ma pe florile mele...


pus acum 14 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta se duce la mama ei si o intreaba:
-Mami daca am sa fiu cuminte o sa am si eu sot ca si tine?
-Da, puiusor!
-Dar, daca n-am sa fiu cuminte?
-Atunci o sa ai mai multi soti...


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta catre Alinut: Alinut, imprumuta-ma si pe mine cu 10,000 sa iau o inghetata. Alinut: Pana cand? Alinuta: Pana nu-ti tai picioarele cu drujba!!!

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta se joaca pe afara cu un baiat de-ascunselea. Ea spune:
- Daca ma gasesti in 20 minute poti sa ma tii de mana iar daca ma gasesti in 10 minute poti sa ma saruti iar daca ma gasesti imediat faci ce vrei cu mine. Vezi ca ma ascund dupa frigider.


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
alinuta e in parc.wc-urile sunt inchise.
-mama,mama,ma pisi pe mine.
-tine-te.vrei sa mergi acasa?mai poti 2 minute?
-nuu...tu te pisi pe piciorul meu.


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta o intreaba pe bunica ei:
bunico ai avut vreodata un amant???
-doamne dumnezeule striga bunica disperata. urca repede in pod, descuie un dulap din care cade un schelet


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta catre tatal ei: tata eu si prietenul meu putem sa-ti folosim mashima???
da da nu prea are benzina...
nu-i nimic oricum nu ieshim din garaj


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Un poponar nu avea cum sa se satisfaca intr-o zi , ce se gandeste el sa faca sa se duca sa isi cumpere un salam.Ajunge el la magazin vede un salam lunguet bun grosut care ii place si face la vanzatoare ;
Poponaru : Buna ziua as dori si eu salamu acela de acolo. Vanzatoarea se duce il ea dar face la poponar "vi-l felieze"? dar popomaru zice "ce curu meu arata a pusculita"?


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Parintii Alinutei pleaca la plimbare, ii pun Alinutei un disc cu
povesti ca sa stea cuminte si ca sa o poata lasa singura. Cand se
intorc acasa o gasesc pe Alinuta plina de sange care se dadea cu capul de pereti si striga: "VREAU ,VREAU,VREAU,VREAU." La picup se auzea: "Vreti sa ascultati o poveste chhhh, Vreti sa ascultati o poveste chhhhhhhh, Vreti sa ascultati o poveste chhhhhhhhh"


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinutza: De ce vine Mos Craciun in august?
Mama: Eeee... asa vine la copii cu leucemie...


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Intr-un sat din Moldova se intorceau barbatii de la razboi.Ileana la fel ca toate celelalte femei isi astepta barbatul in poarta.Aceasta il vede pe Vasile si-l striga:
-Vasileeeeee da Ion a meu unde e?????
Acesta cand a vazut-o s-a schimbat la fata.Intra amandoi in curte si se aseaza in prag.Vasile:
-Hai sa iti zic cum o stat treaba...
I:Lasa tu zi unde e a ramas la crasma porcu..
V:Nu,nu eram cu barbatutu intr- zi asa frumoasa ca asta...
I:Asa si??
V:jucam table...Si tu il cunosti pe Ion si stii ca e mai nebun el asa cateodata!!!
I:Da stiu da ce e cu asta???
V:Eiiii ghici ce i-a trecut in momentul ala prin cap lui Ion?
I:Ceeee??
V:Un glonte uite atat de mic


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
- Alinuta mama sa nu te uiti la filme cu barbati ca se supara mama !
- Nu mamicutza mea draga, ma uit la Vampirele lesbiene !
- Bine mama, sa fii cuminte !


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
-De ce nu mananca balena blonde?
-...!?
-Pentru ca blondele au prea multe aere in cap si cu atatea aere in stomac balena nu ar mai putea sa intre la fundul oceanului!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Intr-o seara, Alinuta cere mamei voie sa mearga la discoteca.
- Bine, dar sa ai grija sa nu lasi nici un baiat sa sa urce pe tine!
- Bine mama !
Dupa ce a venit de la discoteca , mama a intrebat-o :
- Alinuta, s-a urcat vreun baiat pe tine?
- Nu mama, dar ce, eu sunt proasta? M-am urcat eu pe ei!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Mama,mama pot sa ma joc cu bunica?bine dar sa-i pui oasele la loc

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Mama,mama,e prea cald aici! Taci odata si ramai in cuptor!

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Doi betivi pleaca de la bar spre casa. Pe drum unul se tinea de gard si altul mergea taras, La care betivul care se tine de gard ii zice celuilalt:
-Bai porcule asa ai ajuns? sa bei ca un porc pana nu mai poti sa mergi?
La care celalat ii spune:
-Lasa ca vedem noi ce faci cand se termina gardul.


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Bula primeste ordin de chemare in armata. Se duce el la comisariat si se gandeste cum sa scape de armata. Un tip ii spune ca daca are strungareata nu-l incorporeaza.
-Bine, dar eu nu am strungareta, ce fac?
-Pai iei o caramida, iti lovesti dintii cu ea, si gata, faci strungareata.
Zis si facut. Isi sparge Bula dintii si se prezinta la Comisia de incorporare, unde este declarat inapt. Iese el fericit afara si striga:
-Am scapat de armata!!! Mi-au gasit platfus!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
La instructia de front, dom' plutonier ordona:
-Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul
drept!
Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la care dom'
plutonier, vazând si un bocanc stâng ridicat, striga imediat:
-Ba, care ai ridicat amândoua picioarele?


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Accident Sau Catastrofa?

--------------------------------------------------------------------------------
Se ciocnesc 2 trenuri.Ce-i?
-Accident
Se prabuseste un avion.Ce-i?
-Catastrofa
Se naste un copil fara putza.Ce-i?
........?
-FATA


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
ALINUTA: -Mama...mama un baiat de la scoala a spus cuvantul acela urat care incepe cu P...
MAMA: -Vaaai !!! ce urat din partea lui !!!
ALINUTA: -Stiu !!! nici mie nu-mi place pestele !!!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Scufita mergea la bunicuta si se intalneste cu lupul,el o ia si o fu**e o data,de doua ori de trei ori......dupa un timp lupul se opreste sa se odihneasca si o vede pe scufita plangand si o intreba:
lupul:de ce plangi
scufita:si acuma cine o sa ma ai ia pe mine asa fu**ta?
lupul:dute si te spala si te mai iau eu o data
:)))


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Vine alinuta acasa de la scoala si o intreaba pe ma-sa: -Mama,mama pot sa fac roata afara?La care mama:-Nu ca o sa ti se vada chiloteii!A2-a zi vine Alinuta si o intreaba din nou:-Mama,mama,pot sa fac roata afara?-Nu mama co o sa ti se vada chiloteii!A3-a zi vine alinuta la ma-sa:-Mama,mama, am facut roata afara -Si ti sa-u vazut chiloteii?-Nu ca iam dat jos. trimis de Stefania

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alin se duce la farmacie:
sarumana sun gay
farmacista:
asa si????
alin:
si prietenul meu e gay
farmacista:
asa siiii care e problema mea....ce ma intereseaza pe mine asta????!???
alin:pai a murit
farmacista:condoleante...si totusi cu ce va pot ajuta?
alin:pai am cenusa lui aici......
farmacista:......
alin:imi puteti face si mie supozitoare?????????


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta il intreaba pe tacsu dak poate sa vada cu ochi inchisi
tacsu i spune k o sa incerce ,atunci alinuta stinge becu si il pune pe tacsu sa se uite pe carnetul iei de note


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta o intraba prima zi pe mama ei:
-mama,mama pot sa fug prin curte?
-nu pentru ca ti se vor vedea chilotei
a doua zi
-mama mama pot sa ma plimb prin curte?
-nu ti se vor vedea chiloteii
a treia zi
-mama pot sa alerg si dupa aia sa ma plimb prin curte
-nu ca ti se vor vede chiloteii-nu mi se vor vedea
-ba o sa ti se vadea
-pai... i-am dat jos=))


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinutza si mama ei pe plaja
-Mama ce este acel obiect cu care se joaca baiatul ala pe plaja
-Draga mea toti baieti au cate un fluieras si acela este fluierasul lui
Cand au mers acasa Alinuta ia zis mamei
-Mama, mama mai mintit . Acela nu este fluieras ca am mers si am suflat in el de ma dor falcile si tot nu a cantat


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinutza intra in noul Sex shop, merge la raionul de pule artificiale si cauta
indelung. In cele din urma se adreseaza vanzatorului :
- As cumpara-o pe cea rosie.
- Dar domnisoara stingatorul nu e de vanzare !


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinutza intra in noul Sex shop, merge la raionul de pule artificiale si cauta
indelung. In cele din urma se adreseaza vanzatorului :
- As cumpara-o pe cea rosie.
- Dar domnisoara termosul nu e de vanzare !


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta merge pe bicicleta.
Alinuta: Mama,mama pot s merg pe bicileta
Mama lu ALinuta:Bravo! Da ai grija sa nu cazi
Alinuta:Mama mama pot s merg fara o mana.
Mama lu Alinuta:Bravo!Da ai grija s nu cazi
Alinuta:Mama mama pot s merg fara maini.
Mama lu Alinuta: Bravo da ai geija sa nu cazi
Alinuta:Mama mama pot s merg fara dinti.
Mama lu Alinuta:Bravo!Da ai grija sa nu ramai fara picioare!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea.
- De ce plangi Alinuta? intreaba tatal
- Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine.
- Si tu de ce plangi?
- Nu am vazut faza!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta isi cauta mama :
alinuta:Mama,mama vino, tata s-a spanzurat in balcon!
Se duce mama in balcon si nu observa nimik si o intreaba pe alinuta:
Mama:Alinuta, dar nu s-a spanzurat nimeni in balcon!
Alinuta:Pacaleala de 1 aprilie!Tata s-a spanzurat in garaj!Ha ha ha!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinutza catre un coleg de clasa
-Auzi! Sti ce alearga pe 2 picioare si sangeareaza?
-NU stiu!!
-Jumatate de caine!!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta observa diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si o intreaba:
- Mama, ce are baiatul ala intre picioare?
- Daca o sa fii cuminte o sa ai parte de una.
- Si daca n-o sa fiu cuminte?
- O sa ai parte de mai multe.


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Se duce odata Alinutza la maicasa:Mami!!!!ma doare rau capu'.Ce sa fac?
Maicasa:Pe tine mereu o sa te doara capul pentru ca esti proasta!!!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Ii vine lu Alinuta ciclul pentru prima ora. Fuge de la scoala acasa si o intreaba pe maicasa: Mami, mami imi curge sange din pasarica!
Fata mea am de calcat, dute la taicatu. Tati, tati imi curge sange din pasarica! Alinutza incepe meciu dute la fratele tau ca e baiat mare si iti explica el. Bula, Bula imi curge sange din pasarica!
Lasa Bula jocurile pe calculator o dezbraca pe sorasa, o craceste si dupa vreo zece minute ii zice: Da bine fa proasto nu vezi ca ti-ai taiat putza!!!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta se plange intr-o zi colegelor:
- Fetelor , de cate ori mananc inghetata , fac rosu in gat , fac febra si ragusesc. Ce imi recomandati ?
O colega: - Eu de cate ori mananc inghetata ii fac sex oral sotului meu, si nu am nimic !
A doua zi, Alinuta, radioasa: - Excelenta reteta mi-ai dat! Uite , n-am nimic la gat, doar ca nu i-a venit sa creada sotului tau ca a fost ideea ta !


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta se plimba pe strada mestecand o lama. Prietena ei o intreaba : -Ce lama mesteci????E cumva Orbit???? La care Alinuta:-Nu !! Gilet !!

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Vine Alinuta acasa, zgariata pe maini, pe fata… hainele rupte…
Mama speriata o intreaba:
- Ce s-a intamplat ?
- Am dansat in cerc in jurul bradului.
- Bine, dar de ce esti asa de zgariata ?
- Eram putini !


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta: -Mama,mama e prea fierbinte in cuptor!Vreau sa ies afara! -Ai inebunit?!Sa ia foc toata casa?....

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Intr-o zi Alinuta veni la mama ei, obosita dupa pregatirile pentru nunta sa si o intreaba:
- Mama cum imi sta cu rochia de mireasa?
- Foarte bine Alinuta, dar nu crezi ca ti-ar trebui si un mire?
- Stiam eu ca am uitat ceva!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
46.  Intr-o zi de vara ..indianul vena acasa pe un cal alb inspumat..Jos in vale la rau, indianca spala rufe...Si cum vine indianu' in mare viteza se opreste direct pe marginea vaii si o piatra mare de calcar se desprinde, se rostogoleste spre indianca si o face varza...
La care indianu':
- ptiu' bagami-as..... e-a 3-a masina de spalat in 4 luni distrusa da' calcar....


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Vine Alinuta aks.
- Mama, mama, am luat un 10 la scoala!
- Bravo Fetita mea! dar l ace materie l-ai luat?
- Pei, sa vezi, am luat un 5 la fizik, un 2 la romana si un 3 la muzik!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Intr-o zi  cand familia Alinutei a primit ziarul, Alinutza il i asi il baga in frigider. Mama intreaba:
- De ce bagi ziarul in frigider Alinuta?
La care Alinuta:
- K sa fie stirile proaspete!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta cand era mica o ducea tatal ei la gradinitza cu masina.Intr-o zis,pe sosea,unuia cu un BMW din fata lor ii facea nevastasa sex oral.La un momentdat asta se inerveaza si-i taie barbatia lu' barbatu'so si i-o arunca pe geam.se lipeste acum de parbrizu lu Alinuta.Cand a varut ea il intreaba pe tasu:
---- Tati ce e aia?
Tatal se rosise ca racu si nu stia ce sa-i zica.pana la urma zice:
----O insecta fata tati,o insecta!!!
La care Alinuta zice mirata:
----Tati, insecta,insecta, dar ce p...a mare are:) !!!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Într-o padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat îl ia pe iepure la bataie, în cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia înaintea ei îl ia la bataie. Îepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai în fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat începe sa strige:
-Sa mor daca mai deschid magazinul astazi!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Intr-o zi mama Alinutei ii cumpara o bicicleta si o da Alinutei . Alinuta se duce sa se plimbe , iar mama ei o admira de la etaj: Alinuta:uite mami fara o mana mai da o tura uite mami fara maini mai da o tura uite mami fara dinti :))

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta catre mama ei: mama,mama,tata s-a spanzurat in pod!
merge mama sa verifice si zice:Alinuta! iar minti?!
Alinuta : Bine bine,e in beci.... :)


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
-Tata am luat un 4 la matematica!
Jap., pleosc ., trosc.Tatal il bate mar.
A doua zi iar:
-Tata am luat un 4 la fizica!
Jap., pleosc ., trosc.Tatal iar il bate mar.
A treia zi:
-Tata am luat un 10 la muzica!
Jap., pleosc ., trosc.Tatal iar il bate mar.
-Bine tata dar am luat un 10.
-Dupa ce ca nu invetzi , itzi mai arde shi de cantat


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
CE ESTE NEGRU PLIN DE SANGE SI ALEARGA PRIN PADURE LOVINDU-SE DE COPACI ?
-RAY CHARLES PARTICIPÂND LA UN CONCURS DE ORIENTARE TURISTICA


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Ora de educatie sexuala : profu tre sa plece si il lasa responsabil pe Bula. - Bula, te las pe tine, dar sa fii cuminte.! Vine profu dupa 10 minute si gaseste toate fetele dezbracate: - Ce se intampla Bula ??? - Practica la fete. Mai vine iar profu dupa 10 minute si gaseste toti baietii dezbracati: - Acu' ce se intampla Bula ??? - Practica la baieti ! Mai sta profesorul ce mai sta si vine iar. Acu' elevii se futau p banci : - Bula, e scandalos !!! - Dom' profesor, acu' le-am dat lucrare de control. - Bine, Bula ! Vede profu' doi poponari in spate: - Da' cu aia ce e Bula ? - I-am prins copiind si le-am schimbat subiectele. - Aha. In ultima banca unu facea laba : - Bai, Bula ! - Ala e baiatu' directorului. I-am dat mai usor...:))

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Tatal Alinutzei tinea doua furculitze in maini.
Alinutza: Tata, ce tii in maini?
Tatal: Un binoclu.
Alinutza: Da-mi sa vad.
La care tatal ii infige furculitzele in ochi.
Alinutza riposteaza: Dar nu mai vad nimica.
Tatal: Stai sa reglez.


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta fata super urata o trimite taicasu sa ia otrava de sobolani de la magazin.se duce ea si il roaga pe vanzator sa-i dea otrava de sobolani,la care vanzatorul o servesti aici sau ti-o pun la pachet:)))

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinuta: Mama, copii de la scoala imi spun ca am dintii mari!
mama: Linistestev te , fetita mea! si nu uita, cand te intorci in camera ai grija sa nu zgarii podeaua!


pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Alinutza face autostopu.trece lupu cu bicicleta,opreste si se urca alinutza pe cadru.pe drum alinutza se gandeste:de-ar stii lupu ca nu am chilotzi pe mine;)),lupu fericit se gandeste si el:de-ar stii alinutza ca nu am cadru labicicleta:0

pus acum 13 ani
   
erahn
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 74
Cica un suporter dinamovist isi da duhu' si ajunge in fatza portzii raiului.
Da sa intre, dar il opreshte Sf Petru care-i zice:
- Nu primim suporteri de-ai lui Dinamo in Rai!
- De ce? Doar am fost un om bun pe Pamint! se tiiguie acesta.
- Da? Ce lucruri bune ai facut?
- Chiar ieri am dat 100,000 lei unui copil al strazii?
- Si mai ce?
- Acu' o saptamina am donat 100,000 lei la ARAS...
- Atit?
- Luna trecuta am donat 100,000 lei la o cantina a saracilor...
- Hmmm... zise Sf Petru. Stai sa ma duc sa vorbesc cu Sefu'. Ai facut ceva lucruri bune totusi, pt un dinamovist.
Dupa vreo zece minute, Sf Petru vine inapoi si-i zice:
- Am vorbit cu Sefu' si-am hotarit ca cel mai corect e asha! si-i intinse 300,000 de lei. Acum shterge-o de aici!


pus acum 13 ani
   
okgoodf
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 56
Intr-o dimineata, in timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus sotului ei:
- Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astazi.
- Cum sa nu stiu? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita?
Dupa ce a spus asta, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru.
La ora 10 dimineata, suna cineva la usa. Femeia deschise si primi o cutie plina cu trandafiri rosii. La prinz, primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tirziu un butic ii livra o rochie creata de un designer. Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa.
- Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia! exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului!


pus acum 13 ani
   
okgoodf
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 56
Un pastor, un doctor şi un inginer se duc să joace golf, dar sunt nevoiţi să stea după un grup care juca golf neobişnuit de încet. Inginerul este de-a dreptul înfuriat:

- Ce e cu tipii ăştia? Cred că stăm de 15 minute după ei! Incredibil!

Pastorul spune:

- Uite că vine îngrijitorul. Hai să-l întrebăm pe el.

- Bună George. Ce e cu grupul dinaintea noastră? Joacă prea încet!

Îngrijitorul terenului răspunde:

- Oh, da, e un grup de pompieri orbi. Şi-au pierdut vederea când încercau să ne salveze clubul anul trecut într-un incendiu, şi de atunci îi lăsăm să joace gratis.

Cei trei se gândesc o clipă.

Pastorul spune:

- Este foarte trist. Mă voi ruga pentru ei în seara asta.

Doctorul spune:

- Bună idee. Şi eu îmi voi contacta colegul oftalmolog, ca să văd dacă putem face ceva pentru ei.

Inginerul spune:

- Dar nu pot juca noaptea?!

----------------------------------------------------------

Un fermier avea probleme cu găinile lui. Dintr-o dată s-au îmbolnăvit toate şi nu ştia ce au.

După ce a încercat metodele convenţionale, a chemat un biolog, un chimist şi un fizician ca să afle ce au.

Biologul se uită un pic la ele, le ia nişte probe de ţesuturi, dar nu reuşeşte să rezolve problema.

Chimistul combină nişte substanţe prelevate din găini, dar nici el nu ajunge la vreun rezultat.

Încearcă şi fizicianul. Se uită la ele câtva timp fără să le atingă, apoi ia o hârtie şi un creion şi scrie câteva pagini. În sfârşit după câteva calcule complicate exclamă:

"Am găsit o soluţie! Dar se aplică numai pentru găini sferice aflate în vid.

--------------------------------------------------------

Unde se afla punctul G la femei?

În lumina ultimelor cercetări, s-a descoperit că el este situat... la sfârşitul cuvântului SHOPPING!

--------------------------------------------------------

Motto-ul zilei :

Dacă cineva râde, râzi împreună cu el!

Dacă cineva cântă, cântă împreună cu el!

Dacă cineva lucrează... lasă-l să lucreze!!!

------------------------------------------------------------

Sună soneria. Soţia disperată se roagă:

- Doamne fă să dispară amantul, iar soţul să nu ştie nimic. La care un glas din înalturile cerului spune:

- Bine, fie... te scap... dar când o să mori o să ţi se tragă de la APĂ.

Soţia a fost bucuroasă că a scăpat de amant, gândindu-se că în ceea ce priveşte apa...va avea grijă şi se va feri.

Peste un timp apare o ofertă pentru o croazieră pe mare, împreună cu toate prietenele ei.

Se duce femeia în excursie, când deodată începe o furtună.

Femeia iar se roagă:

- Doamne, ştiu că mi-ai spus că o să mor din cauza apei... dar acum, gândeşte-te... sunt atâţia oameni nevinovaţi... pentru mine o să omori toţi oamenii de pe acest vas?

La care glasul răspunde:

- De-ai şti de când mă chinui să vă adun pe toate la un loc...

---------------------------------------------------------------------------

5 Secrete pentru a găsi FEMEIA PERFECTĂ

1. Este important să găseşti o femeie care are grijă de casă, ştie să gătească bine şi are un serviciu bine plătit.

2. Este important să găseşti o femeie care te face să râzi, care te înţelege, cu care poţi să discuţi orice.

3. Este important să găseşti o femeie pe care să te poţi baza, care ştii că nu te minte niciodată.

4. Este important să găseşti o femeie bună la pat, care face dragoste cu plăcere şi de câte ori vrei tu.

5. Este important ca aceste 4 femei să nu se cunoască între ele!

--------------------------------------------------------------------

Într-un compartiment de tren urcă un vânător şi îşi aşează arma pe genunchi, cu ţeava îndreptată spre vecinul din faţa lui. Acesta îi atrage atenţia:

– Aveţi grijă, să nu se descarce din greşeală!

– Nu-i nici o problemă, răspunde vânătorul impasibil. O încarc din nou..

-------------------------------------------------------------------

Doi prieteni discutau despre banchetul ce urma să aibă loc seara.

Unul din ei a promis să aducă două tipe.

- Dar ele cum sunt, OK?

- A mea e frumoasă, dar a ta, dacă ai să bei puţin, tot nu e rău.

Seara sună la uşă. Stăpânul deschide cu nerăbdare uşa şi îşi vede prietenul cu două tipe.

Gândindu-se puţin, spune:

- Eu n-o să pot să beau atâta!

-----------------------------------------------------------------------------

Un ateu se plimba prin pădure minunându-se de frumuseţile naturii: Ce copaci impresionanţi! Ce râuri cristaline! Ce animale frumoase! La un moment dat, în timp ce se relaxa, omul aude în spatele lui zgomote ciudate.

Când se întoarce vede un urs ca-n poveşti: mare, frumos, sănătos şi cu poftă de mâncare. Îngrozit, ateul o ia la fugă, însă ursul avea condiţie fizică, aşa că îl urmează conştiincios...

Tipul era atât de îngrozit încât la un moment dat se împiedică şi cade. Ursul îl apucase deja de un picior aşa că omul, paralizat de frică, răcneşte:

− Doamnee!

În secunda următoare, timpul se opri, ursul îngheţă în poziţia în care se afla, pădurea rămase neclintită şi o lumină se revărsă din cer. Tipul, şocat, auzi o voce:

− Mi-ai negat existenţa toată viaţa, le-ai explicat şi altora că sunt un mit, ai pus toată creaţia Mea pe seama întâmplării cosmice... vrei acum să te salvez? Pot eu să te consider credincios, cu adevărat?

Ateul se uită fix în lumină şi răspunse:

− Aş fi ipocrit să îţi cer brusc să mă consideri credincios, dar poate ai reuşi într-un fel să devină ursul creştin?

− Foarte bine, răspunse vocea.

Lumina dispăru, zgomotul pădurii reveni. Ursul îl eliberă din ghearele sale, îşi împreună labele din faţă şi spuse:

− Doamne, binecuvântează aceste bucate. Amin.

----------------------------------------------------------------

Scoţianul, proprietar al unei firme, se adresează angajaţilor:

− Voi aţi lucrat anul acesta foarte bine, drept care profiturile firmei au crescut substanţial. Drept recunoştinţă, fiecare dintre voi va primi câte un cec de douăzeci de lire.

Bucurie generală. Patronul continuă:

− Dacă şi la anul veţi lucra la fel de bine, atunci am să le şi semnez.

--------------------------------------------------------------------

- Aţi urmat recomandarea mea? întreabă doctorul. O pastilă înainte de masă şi un coniac mic la desert?

- Da, doar că la pastile am rămas cu 3 săptămâni în urmă, pe când la coniac am o lună avans.

--------------------------------------------------

Un avion zbura spre Montreal, când o blondă se ridică de pe locul ei de la Economic Class şi se aşează pe un loc de la First Class.

Însoţitorul de zbor o vede şi o roagă să-i arate biletul. Apoi, îi spune blondei ca ea a plătit un loc la Economic Class, aşa că va trebui să se aşeze în spate. Blonda îi dădu replica:

- "Sunt blondă, sunt frumoasă, merg la Montreal şi am de gând să stau aici!"

Însoţitorul intră în cabina piloţilor şi le spuse de blondă care nu vrea să stea pe locul plătit. Copilotul se duce la ea şi încearcă să-i explice din nou cum stau lucrurile. Blonda îi răspunse la fel:

- "Sunt blondă, sunt frumoasă, merg la Montreal şi am de gând să stau aici!"

Copilotul îi spune pilotului că probabil vor trebui să aştepte până la aterizare şi acolo să o dea pe mâna poliţiei,… la care pilotul îi răspunde:

- "Ce spui?...e blondă?...Mă ocup eu atunci. Sunt însurat cu o blondă.

Se duce la blondă, îi şopteşte ceva la ureche, la care ea:

- "Oh, mă scuzaţi..." şi se mută înapoi pe locul ei de la clasa Economic.

Însoţitorul de zbor şi copilotul uimiţi îl întreabă ce i-au spus de a reuşit s-o facă să se mute la locul ei fără scandal.

- "I-am spus că First Class-ul nu merge la Montreal !"

-----------------------------------------------------------

O femeie de 54 de ani se mărită pentru a 4-a oară. În noaptea nunţii îi spune noului ei soţ:

- Te rog să fii tandru cu mine. Încă sunt virgină!

- Ha ! Ha ! Cum poţi să fii virgină?, întreabă soţul incredul. Doar ai mai fost măritată de 3 ori!

- Ei bine, răspunse femeia, primul meu soţ era psihiatru. Tot ce îşi dorea era să vorbească despre sex.

Al doilea soţ era ginecolog. Tot ce îşi dorea era să se uite la sexul meu.

Al treilea era colecţionar de timbre. Oh, ce dor mi-e de el!

-----------------------------------------------------------------

Un predicator şi un şofer de autobuz mor în acelaşi timp şi ajung odată la poarta raiului. Pe predicator, Dumnezeu îl trimite în iad, iar pe şofer în rai.

- Doamne, nu înţeleg, poate m-ai confundat cu altul. Poate cu şoferul.... ai inversat rolurile....

- Tu mergi în iad fiindcă atunci când tu predicai, toţi dormeau. Iar el merge în rai, fiindcă atunci când el conducea, toţi se rugau.

--------------------------------------------------------------------

La înmormântarea unui cardiolog. Sicriul în formă de inimă este aşezat într-o groapă în formă de inimă, pe care sunt puse coroane în formă de inimă, pe o muzică divină. Un om începe să râdă.

- De ce râzi, eşti nesimţit? Cum poţi să râzi la înmormântarea unui asemenea om?

- Râd, omule. Mă gândesc la înmormântarea mea, că sunt ginecolog.

------------------------------------------------------------------

Remedii casnice

1. Dacă vă înecaţi cu un cub de gheaţă, nu intraţi în panică; pur şi simplu turnaţi apă clocotită pe gât şi problema se va rezolva imediat.

2. Sunteţi neîndemânatic şi vă tăiaţi frecvent atunci când tocaţi legume? Rugaţi pe altcineva să ţină legumele, atunci când le tăiaţi.

3. Scandalurile cu soţia referitoare la scaunul ridicat de la toaletă pot fi evitate prin folosirea chiuvetei.

4. Pentru hipertensivi: pentru reducerea tensiunii, vă puteţi tăia şi sângera pentru câteva minute. NU uitaţi să folosiţi un cronometru.

5. Dacă aveţi o tuse urâtă, folosiţi doze mari de laxative. Astfel, vă va fi frică să tuşiţi!

----------------------------------------------------------

- Alo!

- Da.

- Vino până la noi!

- De ce?

- Nu mai merge imprimanta!

- Ce nu face?

- Nu mai are curent!

- Cum?!

- Da, nu mai are curent!!

- Cum aţi observat că nu are curent?

- Imi apare pe calculator…

- Ce??!!

- Imi apare pe calculator mesajul: “current printer is unavailable”

-------------------------------------------------------------------------

- Drumul din cabine până în ring mi se pare cam prea lung, comentează boxerul .

- Linişteşte-te, îi zice antrenorul, la întoarcere vei fi oricum transportat!

---------------------------------------------------------

Un ginecolog vrea să se reprofileze auzind că ar câştiga mai bine ca mecanic auto…

Învaţă individul şi se duce la un service auto să dea test de angajare. La rezultate, stupoare: tipul luase nota 15…

Se duce şi-l întreabă pe mecanicu’ şef:

- Bine dom’le, cum se poate aşa ceva: asta a luat 5, asta 7,..eu 15?! Este cumva o eroare?

- Nu, dom’le, nu este nici o eroare … Hai să vedem:

Ţi-am dat să desfaci carburatorul, l-ai deschis corect: 5 puncte. Te-am pus să-l închizi şi l-ai închis corect: 5 puncte.

Şi ţi-am mai dat 5 puncte de la mine că ai făcut totul prin ţeava de eşapament.

------------------------------------------------------------

După ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte, să-i dicteze cele zece porunci, Moise i-a adunat pe oameni să le vorbească despre ele. Când a ajuns la a şaptea poruncă, “Să nu râvneşti la nevasta aproapelui tău”, cei mai mulţi dintre bărbaţi au început să strige:

- Tăiaţi şaptele, tăiaţi şaptele!

De atunci, cifra şapte este scrisă tăiat.

---------------------------------------------------------------

Ion merge în satul vecin, în vizită la Gheorghe. Din vorbă în vorbă, ajung să discute despre înmormântări.

- Bă, Ioane, la voi în sat mortul se îngroapă cu popă?

- Mă, Gheorghe, la noi popa rămâne afară.

---------------------------------------------------------------------

Un client nervos intră într-un magazin alimentar cu un cuţit în mână şi-i cere vânzătorului o jumătate de cartof. Vânzătorul se duce la şeful său şi-i spune:

- Şefu’, închipuiţi-vă că avem în magazin un tâmpit care vrea nici mai mult, nici mai puţin decât o jumătate de cartof.

Întorcându-se, îl vede în spatele său pe clientul cu pricina, care-l urmărise cu cuţitul fluturând deasupra capului.

Brusc, se întoarce şi îi spune şefului:

- Noroc însă cu acest stimat domn, care vrea să cumpere cealaltă jumătate.

------------------------------------------------------------------------------

Iţic şi Ştrul erau prieteni. Moare Ştrul.

Iţic se duce la Mica Publicitate, să dea un ferpar.

Scrie: "Ştrul mort".

Funcţionara îi spune:

- Oricum se taxează pe minimum 4 cuvinte.

Iţic se gândeşte şi scrie: "Ştrul mort, vând Trabant".

-----------------------------------------------------------------------------------

Un tip îşi găseşte nevasta în pat cu un prieten bun. Scoate puşca din dulap şi îşi omoară prietenul.

Nevasta: Cu aşa o atitudine ai să rămâi fără prieteni!

----------------------------------------------

Într-o zi, un iepure alerga vesel prin pădure, când, deodată, sub un copac, vede un cerb care fuma un trabuc.

Iepurele: - Ce faci? Ai înnebunit? Într-o zi frumoasă ca asta, în mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine, să alergi, să-ţi oxigenezi plămânii!

Cerbul: - Ai dreptate! şi începe să alerge cu iepurele.

În timp ce alergau, cei doi văd vulpea, care tocmai stătea cu nasul în cocaină.

Cerbul: - Hei! Aici, în mijlocul naturii, ţi-ai găsit să iei cocaină? Hai, mai bine, cu noi să alergi, să-ţi oxigenezi plămânii.

Vulpea: - Ai dreptate! şi începe să alerge cu iepurele şi cerbul.

Puţin mai încolo, îl întâlnesc pe lup, cu seringa în mâna şi cu o doză de heroină pură la îndemână.

Vulpea: - Hei! Suntem în mijlocul naturii şi tu te droghezi? Mai bine, vino să alergi cu noi, să-ţi oxigenezi plămânii.

Lupul: - Da' mai duce-ţi-vă naibii! De fiecare dată când iepurele ia ecstasy, noi începem să alergăm că idioţii prin pădure!

---------------------------------------

Un oltean şi un ardelean urmăresc programul TV.

Se transmit ştirile: o femeie vrea să se arunce de la etajul al zecelea, al unui bloc.

Olteanul: - Pariez pe 1000 de lei că nu se aruncă.

Ardeleanul: - De acord!

Femeia se aruncă, totuşi. Olteanul scoate portofelul, pentru a onora pariul pierdut, dar ardeleanul nu vrea să primească banii.

Ardeleanul: - Ştii, eu am văzut ştirile de la prânz şi ştiam ce se va întâmpla.

Olteanul: - Şi eu. Dar nu credeam că se aruncă şi a doua oară ...

------------------------------------------------------

Ion mulgea în fiecare zi 2 litri de lapte de la vacă, pe când Gheorghe mulgea câte 30 de litri.

- Mă, Gheorghe, cum de vaca ta dă atâta lapte? întreabă Ion.

- În fiecare dimineaţă, când mă duc să o mulg, o întreb: ce-avem astăzi, lapte sau carne?

-----------------------------------------------------

Două soţii de poliţişti stau de vorbă.

Una zice: - Dragă, soţul meu are post lângă o florărie. Niciodată nu mi-a adus vreo floare...

Cealaltă: - Şi ce? Al meu are post lângă Conservator. O conservă n-am văzut până acum...

------------------------------------------------

Există două feluri de secretare.

Secretara bună spune: - “Bună dimineaţa, domnule director.”

Cea foarte bună spune “S-a făcut dimineaţă, domnule director.”

------------------------------------------------

Adam e singur în Rai şi se plictiseşte. Se duce la Dumnezeu, să-i ofere o soluţie.

- Doamne, sunt singur. Ai putea, rogu-te, să-mi faci o pereche?

- Sigur, zice Dumnezeu. O să-ţi fac o femeie care o să te iubească mereu, n-o să fie cicălitoare niciodată şi care o să facă doar ce vrei tu. Asta o să te coste o mână şi-un picior.

Stă Adam şi se gândeşte.

- Doamne, dar pentru o coastă ce-mi poţi oferi?

-------------------------------------------------------

Într-un cinema de la periferie, doi şobolani rodeau o rolă de film.

- Ţi-a plăcut filmul? întreabă unul.

- A fost bun, dar parcă tot mai bună era cartea.

-----------------------------------------

Mergeau cu trenul un ardelean şi un oltean.

Începe ardeleanul să mănânce nişte slană, cu roşii şi cu brânză.

Olteanului i se face foame, şi zice în gând: "Mă, dacă intru în vorbă cu asta, poate îmi dă şi mie!".

Şi se hotărăşte şi deschide vorba.

Olteanul: - Pe mine mă cheamă Ionescu!

Baciul se uită la el.

Ardeleanul: - Apoi, dacă te cheamă, du-te...


3 prieteni se lauda cu nevestele lor.
Primul: - Eu am o nevastaaaa, ca un fluture!!!
Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara!!!
Al treilea sta si se gandeste, la care dupa 2 minute zice: - Pai… nici a mea nu prea seamana a om!!! …


Sotul catre sotie:
− Ai vazut-o, draga, pe tanara aceea care zambea la mine?
Sotia:
− Nu-i nimic iubitule, si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara…



Limita băutului decent : Bea până ți se pare frumoasă, dar incă nu vrei să o ceri de nevastă...



Mama vine acasa intr-o haina noua de blana.
− Cand ti-a cumparat taticu blana? - intreaba fiul
− Daca m-asi fi bazat pe taica-tu nu te-as fi avut nici pe tine...



Intr-un autobuz ticsit de lume, urca un om.. Se aseaza langa o femeie sexi si-i pune mana pe san.
− Asculta nerusinatule, nu poti sa-ti pui mana in alta parte?
Omul o priveste ganditor.
− Nu ma provocati doamna, nu ma provocati!



Sotia isi intreaba sotul: - Cu cate femei te-ai culcat? Sotul raspunde: - Numai cu tine, draga mea. Cu celelalte am stat treaz



Un cetatean s-a dus la primarie, sa-si declare veniturile.
− N-am venit ca am venit, am venit ca n-am venit!


O femeie s-a aventurat pe starzile orasului curand dupa ce si-a luat permisul de conducere.Pentru ca nu stia incotro s-o ia,s-a tinut dupa masina din fata.Aceasta a oprit.Neintelegand ce s-a intamplat,s-a pus pe claxonat.Soferul a strigat la ea:
− Doamna draga,unde vreti sa ajungeti? Sunteti in garajul meu..


Un barbat se confeseaza unui prieten:
− Cred ca voi divorta.Nu mai pot,sotia mea e prea copilaroasa.
− De ce? intreba celalalt.
− De cate ori fac baie vine pe la spate si imi ineaca toate ratustele din cada.



Un barbat, devenit de putin timp sot, o intreaba pe tanara lui sotie:
"- Draga mea, ai mai fi acceptat sa imi fii sotie si daca tatal meu nu mi-ar fi lasat o avere impresionanta?"
"- Dragul meu, as fi acceptat sa iti fiu sotie indiferent ....de cine ti-ar fi lasat averea."



"soacra exclama furioasa catre ginerele ei: daca mai scoti un cuvant plec acasa.
ginerele: TAXI !"


La o conferinta de presa ,un jurnalist il intreaba pe un politician cunoscut ,inscris in cursa pentru presedentie:
− Secretara dv. a declarat in public ca aveti un penis mic. cum comentati?
− Adevarul este ca are o gura mare!


M-am saturat de mania asta a vitezei. E pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori! se rasteste sotul infuriat la culme.
− Iubitule, te rog, mai da-mi o sansa!


De ce se aseaza oltenii pe ultimele randuri la cinema?
Fiindca au auzit ca cine rade la urma rade mai bine.


- Am ajuns deja in oras? intreaba sotia.
− Cu siguranta, raspunde sotul, lovim din ce in ce mai multi pietoni!.
− Pai incetineste atunci!
− Cum sa incetinesc, daca tu conduci



Revista Reader's Digest a organizat un concurs internaţional pentru a desemna "Cel mai bun banc din lume". În competiţie s-au înscris peste 15 mii de participanţi din toate colţurile lumii, iar premiul în valoare de 1000 de dolari a ajuns în final în Suedia, la Jorgen Jossen.


Cel mai bun banc din lume a avut un succes atât de mare la nivel global datorită subiectul abordat: " omul simplu care reuşeşte să îi dea o lecţie ticălosului arogant" - este de părere Andy Simmons, coordonatorul secţiunii de umor de la ediţia americană a revistei Reader's Digest.

Cel mai bun banc din lume
La o partidă de vânătoare, un bărbat elegant din Stockholm împuşcă o raţă. Pasărea cade însă în ograda unui fermier, care susţine că vânatul îi aparţine.
- E pasărea mea, insistă orăşeanul.
Fermierul sugerează să fie tranşată disputa în stil vechi, cu un "şut neaoş":
- Eu îţi trag un şut cât pot de tare în boaşe, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urlă mai puţin ia pasărea.Bărbatul e de acord. Fermierul îi trage un şut straşnic în părţile sensibile. Când îşi revine, oraşeanul şopteşte cu greu:
- Bine. Acum e rândul meu.
- Lasă, zice ţăranul. Poţi să păstrezi raţa.


Şi România a participat la concurs, iar bancul care a obţinut cel mai mare punctaj îi aparţine lui Claudiu Enache Jiroveanu, un inginer în vârstă de 32 de ani din Craiova.

Cel mai bun banc din România
Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune:
- Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasa. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las sa pleci.
- Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.

Argentina
La Burger King, doi soţi în vârstă împart acelaşi burger şi o porţie de cartofi. Un camionagiu se oferă să-i cumpere doamnei o porţie separată.
- Nu-ţi face griji, zice soţul, noi împărţim totul.
După câteva minute, camionagiul vede ca soţia nu a ia nicio îmbucătură.
- Chiar mi-ar face plăcere să-i cumpăr o porţie de mâncare, insistă el.
- O să mănânce şi ea, îl linişteşte soţul. Noi împărţim totul.
Mirat, camionagiul o întreabă:
- De ce nu mâncaţi?
- Printre altele, împărţim şi dantura, răspunde acru femeia.

Australia
Un urs polar intră într-un bar şi zice:
- Da-mi un whisky si...
- ...o cola, adaugă el după o clipă.
- De ce ai făcut o pauza aşa de lungă?, întreabă barmanul.
- Nu ştiu, zice ursul. Aşa m-am născut.
N.R.: În engleză, cuvântul "pause" (pauză se pronunţă la fel ca şi "paws" ( labe ), de unde şi poanta bancului.

Brazilia
Plictisit să aştepte la coada ca să se urce pe Arca lui Noe, un purice sare pe spinarea animalelor ca să ajungă mai in faţă. Sare şi tot sare, până când aterizează pe spinarea unui elefant. Pachidermul se întoarce spre tovarăşa să şi îi spune cu năduf:
- Eram convins! Au început să dea din coate şi aici!

Canada
Un bărbat îi spune prietenului său:
- Soţia mea ţine o cură de slăbit de trei săptămâni.
- Cât a pierdut până acum?
- Două săptămâni.

Cehia
Un bărbat sună la emisiunea de muzică a unui post de radio şi spune:
- Tocmai am găsit un portofel cu o sută de mii de coroane în el. Mai erau şi numele şi adresa numitului Jan Ziegler, de pe Strada Seifert numărul 3, din Praga.
- Bine. Şi cum te putem ajuta noi?, intreabă gazda emisiunii.
- Mă gândeam să-i dedicaţi o melodie.

China
Verişorul meu îmi bagă mereu mâna în puşculiţă, ceea ce mă scoate din sărite. Într-o zi, mi-am găsit puşculiţa în frigider, cu un bilet pe ea: "Îmi pare rău, dar mi-au îngheţat contul!".

Coreea de Sud
O ghicitoare celebră m-a sfătuit într-o zi: "Fă tot ce-ţi spune şeful". Îmi repeta sfatul de parca viaţa mea ar fi depins de asta. Înţelept sfat, mi-am zis eu. Lucram la un proiect important şi aveam nevoie de părerea şefului. Nu mică mi-a fost uimirea când, în aceeaşi zi, am citit horoscopul meu din ziar: "Fă tot ce-ţi spune şeful tău", scria acolo.

Croaţia
Un politist se apropie de un băieţel care plânge în faţa unui chioşc de ziare.
- Ce-ai păţit?, îl întreabă el.
- "Superman" n-a mai apărut!, se lamentează puştiul.
- Mă ocup eu de asta, îl linişteşte poliţistul. Apoi strigă: Hei, Superman, ieşi afară! N-o să-ţi facem nimic!

Elveţia
Soţia: "Iubitule, ai observat? Am cumpărat o perie nouă pentru toaletă."
Sotul: "Am văzut, dar prefer totuşi hârtia igienică."

Filipine
Joe, Mike, Mary şi Tom vorbeau între ei despre profesiile lor de vis.
- Mi-ar plăcea să fiu avocat, ca să-i pot apăra pe concetăţenii mei, zise Joe.
- Mie mi-ar plăcea să fiu parlamentar, ca să pot elabora legi în beneficiul concetăţenilor mei, zise Mike.
- Eu vreau să fiu doctoriţă, ca să-i tratez pe concetăţenii săraci, zice Mary.
- Tom, tu ce vrei să fii?, întreabă Joe.
- Aş vrea să fiu concetăţean, a replicat Tom.

Finlanda
Hannu vrea ca totul să fie perfect la aniversarea a 30 de ani de căsătorie, pe care o pregăteşte la hotelul unde el şi soţia lui şi-au petrecut luna de miere. Aşa că se duce acolo cu o zi înainte, că să facă toate pregătirile necesare. Seară, îi trimite un e-mail soţiei, dar greşeşte adresă şi mesajul ajunge la o femeie al cărei soţ murise de curând. A două zi, fiul văduvei îşi găseşte mama leşinată în faţă computerului. Pe ecran e afişat acest mesaj: "Scumpă mea soţie, am ajuns aici şi totul e gata pentru venirea ta, mâine. Sper că vei găsi sosirea aici la fel de plăcută cum a fost pentru mine. P.S.: Este foarte cald aici!"

Franţa
Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, vizitează un combinat siderurgic. Spre surprinderea patronului, Sarkozy îl îmbrăţişează prieteneşte pe angajatul său, Morton. Acelaşi lucru fac şi Obama, şi Puţin când vizitează, la rândul lor, combinatul.
Fără să se arate impresionat, patronul îi spune lui Morton:
- Pun pariu că pe Papă nu îl cunoşti!
- Jucăm golf împreună, zice Morton.
Uluit, patronul plăteşte o călătorie la Vatican . În timp ce Papa binecuvântează mulţimea, Morton dispare. Curând, reapare alături de Papă. În acel moment, doi chinezi îl băţ pe umăr pe patron şi îl întreabă:
- Cine e omul în alb de lângă Morton?

Germania
Plimbându-se printr-un bâlci, un bărbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gândindu-se că se va amuză straşnic, omul intră în cort şi se aşază.
- Văd că eşti tatăl a doi copii, spune ghicitoarea, privind în globul de cristal.
- Aşa crezi tu, replică dispreţuitor bărbatul. Sunt tatăl a trei copii.
- Asta s-o crezi tu!, zice ghicitoarea.

India
Un om de afaceri indian îşi vizitează un prieten chinez internat în spital.
- "Li kai yang qi guan...", spune întruna bolnavul cu voce pierită. Omul ar vrea să-l ajute, dar nu vorbeşte mandarină (n.r. dialect al limbii chineze).
- "Li kai yang qi guan", mai spune pacientul, apoi îşi dă duhul.
În acelaşi an, afaceristul se duce cu treburi la Shanghai şi află în fine ce înseamnă "Li kai yang qi guan": "Dă-te jos de pe tubul meu de oxigen!".

Marea Britanie
Cu vreo lună înainte să moară bunicul, bunica l-a uns cu untură pe spate. După aceea, el a luat-o repede la vale.
Comediantul Milton Jones

Mexic
Indienii dintr-o rezervaţie izolată îl întreabă pe noul şef de trib dacă iarnă va fi friguroasă sau blândă. Tânărul şef de trib nu e deloc familiarizat cu tradiţiile străbunilor, aşa că le spune să culeagă vreascuri şi se duce apoi să telefoneze la Serviciul Naţional de Meteorologie.
- Iarna va fi friguroasă?, întreabă el.
- Aşa se pare, i se răspunde.
Şeful de trib le spune oamenilor lui să strângă mai multe vreascuri. După o săptămâna, sună iar:
- Sunteţi siguri că va fi foarte frig?
- Absolut siguri.
Şeful de trib le spune oamenilor să strângă toate lemnele de foc pe care le găsesc. Peste o săptămâna sună din nou:
- E aşa cum mi-aţi spus?
- Va fi cea mai friguroasă iarnă din istorie.
- De unde ştiţi?
- Pentru că indienii strâng lemne de foc că la balamuc!

Norvegia
O femeie şterge de praf o lampă şi din ea iese un duh fermecat.
- Eşti o femeie cumsecade, aşa că îţi voi îndeplini o dorinţă, îi spune duhul.
- Vezi pisoiul asta? E singurul meu tovarăş de viaţă. Aş preferă un bărbat puternic şi arătos în locul lui, zice ea.

Duhul fermecat îi îndeplineşte dorinţă şi motanul se transformă într-un bărbat splendid, un fel de Brad Pitt. Femeia îi sare în braţe şi îl acoperă de sărutări.
- Vrei să-mi spui ceva înainte să facem dragoste?, îl întreabă ea.
- Da, zice el. Pun pariu că îţi doreşti să nu mă fi castrat săptămâna trecută.


Olanda
O starletă stă în avion lângă un avocat la un zbor de cursă lungă. Ea vrea să-şi facă somnul de frumuseţe, dar avocatul o tot trezeşte.
- Hai să jucăm un joc de cunoştinţe generale, îi propune el.
Starletă îl ignoră.
- Îl facem mai interesant, spune el. Dacă răspund greşit, îţi dau 50 de dolari. Dacă răspunzi greşit, îmi dai cinci dolari.
Starletă e de acord şi avocatul întreabă primul:
- Ce distanţă e de la Pământ la Luna?
Starletă îi da avocatului cinci dolari.
- Ce urcă muntele pe trei picioare şi îl coboară pe patru?, întreabă apoi ea.
Avocatul rămâne paf. Caută de zor pe internet, îşi consulta enciclopedia de buzunar, trimite sms-uri de pe Blackberry la toţi oamenii de ştiinţă pe care îi cunoaşte. Degeaba. După câteva ore, o trezeşte pe starletă, îi da 50 de dolari şi o întreabă:
- Ei bine, ce este?
Fără să scoată un cuvânt, ea îi da cinci dolari şi se culca la loc.


Polonia
Stanislaw zace pe patul de moarte, înconjurat de familie.
- Trebuie să vă spun cel mai mare secret al meu.
Familia îl îndeamnă să continue.

- Înainte să mă însor, aveam de toate, explică Stanislaw. Maşini de curse, fete frumoase, mulţi prieteni, o groază de bani. Un bun amic m-a sfătuit: "Însoară-te şi fă-ţi o familie! Altminteri, nu vei avea pe nimeni care să-ţi dea un pahar cu apa când vei fi pe patul de moarte". I-am ascultat sfatul şi mi-am luat nevastă. Am dat berile pe mâncare pentru bebeluşi. Mi-am vândut Ferrari-ul şi am investit banii în fonduri pentru facultatea copiilor. Şi acum, iată-mă aici. Şi ştiţi ceva? Nici măcar nu mi-e sete!


Portugalia
Un bărbat îşi vizitează un prieten şi vede o fetiţă căreia gazdă îi strigă:
- Diplomă, adu două ceşti de cafea!
- Diplomă? De unde vine numele?
- Mi-am trimis fiica la studii, la universitate, şi cu asta s-a întors, oftează prietenul.

Rusia
Din cauza recesiunii, pentru a economisi costurile la energie, luminiţa de la capătul tunelului va fi stinsă. Semnat: Dumnezeu

Serbia
O vecină da peste un puşti care stă pe scări şi plânge.
- Ce-ai păţit, puişor?, îl întreabă ea.
- Tată a păţit-o, se smiorcăie puştiul. S-a lovit la deget cu un ciocan.
- Şi atunci tu de ce plângi?
- Pentru că la început am râs.

Slovenia
În timp ce ies de la tribunal, avocatul îl întreabă pe clientul sau mohorât:
- Care-i problemă? Ai fost achitat.
- Acum chiar că am dat de belea! Tocmai mi-am închiriat apartamentul pe trei ani.



Spania
Un cerşetor vede o bunicuţă pe plajă.
- Va rog, senora, imploră sărmanul. Nu am mâncat nimic de 24 de ore!
- Perfect!, răspunde dulce bunicuţă. Acum nu va trebui să-ţi faci griji că vei avea crampe când o să faci baie în mare.

SUA
Un preot catolic, un păstor reformat şi un rabin vor să afle care e cel mai bun în meseria să. Se duc în pădure, îşi aleg câte un urs şi încearcă să-l convertească. Ulterior, catolicul povesteşte:
- Am găsit un urs, i-am citit Catehismul şi l-am stropit cu agheasmă. Săptămâna viitoare îl aştept la împărtăşanie.
- Am găsit un urs şi i-am ţinut o predică din învăţăturile Domnului. M-a lăsat să-l botez, zice şi păstorul.
Cei doi privesc apoi spre rabin, care zăcea pe o targă, înfăşurat în bandaje.
- Poate că nu ar fi trebuit să încep cu circumcizia, zice acesta.

Thailanda
- Grăbiţi-va, strigă educatoarea.
- Care-i grabă?, întreabă un micuţ.
- Întârziem la oră următoare!
- Dacă va grăbiţi aşa, mergeţi fără noi! vine replică puştiului.

Taiwan
Broască ţestoasă-tată îi spune fiului o poveste: "A fost odată că niciodată o iepuroaică albă."
- Asta-i o poveste pentru bebeluşi. Nu ştii una SF?, spune fiul.
- Bine. "A fost odată că niciodată o iepuroaică astronauta."
- Tată, insistă puştiul, zi-mi ceva că pentru copii mai mari!
- Bine, bine. Dar promite-mi că nu mă spui lui mami! "A fost odată că niciodată o iepuroaică goală puşcă"

Ungaria
Doctorul: "Mi-aţi ascultat sfatul şi aţi dormit cu fereastră deschisă?" Pacientul: "Da".

Doctorul: "Deci v-a dispărut complet astmul de care sufereaţi?"
Pacientul: "Nu, dar mi-au dispărut ceasul, televizorul, iPodul şi laptopul".


pus acum 13 ani
   
okgoodf
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 56
Suna telefonul:

- Alo, senor Rod? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara.
Rod: Da, Ernesto, ce pot sa fac pentru tine?
Ernesto: Oh, am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit.
Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale?
Ernesto: Da senor, acela.
Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit?

Ernesto: A mincat carne stricata.
Rod: Carne stricata?! Cine dracu l-a hranit cu carne stricata?
Ernesto: Nimeni senor, a mancat el singur carne de cal mort.
Rod: Cal mort? Ce cal mort?

Ernesto: Calul dumneavoastra pursinge, senor.
Rod: Nepretuitul meu cal pursinge, multiplu campion, este mort?
Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa.
Rod: Ai innebunit de tot? Ce dracu’ tot spui acolo? Ce caruta cu apa?
Ernesto: Cea pe care o foloseamm sa stingem focul, senor.
Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc?
Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O luminare a cazut si a aprins draperiile si perdelele…
Rod: Ce dracu’ vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o luminare?
Ernesto: Si, senor.

Rod: Pai avem electricitate!!! Pentru ce mama dracu’ era luminarea aprinsa?
Ernesto: Senor, luminarea era aprinsa pentru inmormintare.
Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMINTARE???
Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod.
Rod: ???
Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver.
Rod: Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat!!!


pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
-Alinutza de ce esti imbracata in negru? -A murit mama. -Vai! Dar cum a murit? -A calcat-o trenul pe deget. -Dar din asha ceva nu se moare. -Da, dar ea avea degetul in nas.

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Sta Alinuta in padure si doarme cu fata in sus.In apropiere era o vaca.Se uita vaca la Alinuta si se gandeste : -Ia sa ma duc sa-i dau copilei asteia niste lapte ca poate-i lesinata de doarme cu fata in sus. Se duce vaca,se pune deasupra Alinutei cu tatele la gura copilei ,la care Alinuta se treze

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuta merge la bunica ei.La un moment dat este prinsa si violata de lup.Dupa ce ii da drumul,acesta o intreaba : -Ce ai sa ii spui bunicutei ? -Pai,ca m-am intalnit cu tine si m-ai violat de 4 ori.

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuta la scoala : -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume,Alinuta ? intreaba invatatoarea. -Pai,in Zahara. -Bine Alinuta,dar acolo e praf. -Da ce,am zis ca-i cubic ?

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuta mergea in padure f trista si bolnava.La o cotitura se intalni cu lupul: -Alinuta,Alinuta,de ce esti asa trista ? -Sunt bolnava,mai lupule. -Pai hai sa-ti fac o injectie cu ce am eu in chiloti si o sa-ti treaca cu siguranta. Ii facu injectia si dupa doua minute se intalni Alinuta cu Muma

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuta observa diferenta dintre ea si un baietel.Se duce intr-un suflet la mama ei si o intreaba : -mama,ce are baiatul ala intre picioare ? -daca o sa fi cuminte,o sa ai parte de una. -si daca n-o sa fiu cuminte ? -o sa ai parte de mai multe.

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Intr-o zi Alinuta veni la mama ei, obosita dupa pregatirile pentru nunta sa si o intreaba: - Mama, cum imi sta cu rochia de mireasa? - Foarte bine Alinuta, dar nu crezi ca ti-ar trebui si un mire? - Stiam eu ca am uitat ceva!

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
O fetita avea de la o vreme un zambet ciudat pe fata si orice ar fi facut parintii ei, acest ranjet nu disparea. Au hotarat sa merga cu fetita la doctor. "Domnule doctor, nu stim ce sa ne mai facem cu ea! Are permanent aceasta expresie pe fata!" Doctorul consulta fetita apoi intreaba:"

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Vine Alinuta acasa si-i gaseste pe toti plangand. - Ce ati patit mai? - A murit bunicu... - Cum asa? - Pai, sa vezi... l-am adus sa vada si el casa. Era pe balcon si s-a daramat cu el. - Si a murit bunicu! - Nu... a cazut, da' s-a prins de tocu' de la geam... a alunecat si iar a cazut... -

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Vine Alinuta acasa de la scoala si o intreaba pe ma-sa: - Mama, mama, pot sa fac si eu roata afara ? - Nu ca o sa ti se vada chiloteii. A 2-a zi vine Alinuta si o intreaba pe mama ei din nou : - Mama, mama, pot sa fac si eu roata afara? - Nu mama ca o sa ti se vada chiloteii. A 3-a zi vine Ali

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuta se joaca cu bunica.. Mamica: Alinuta, cand te plictisesti sa te joci cu bunica, sa-i pui oasele la loc in cutie!

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Mama, mama, tata a a fost tras in masina de tocat carne ! - Taci si mananca-ti hamburgherul !

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
- Mama, mama, tata are ceva in ochi ! - Lasa, mananca si tu restul ...

pus acum 13 ani
   
dassy
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 88
Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in maini si strigand: - Cine vrea sa se uite in binoclu ? Gratis ! Satisfactie garantata. Un trecator naiv se ofera. Alinuta ii baga furculitele-n ochi. Trecatorul incepe sa strige: - Hei, dar nu vad nimic. M-ai pacalit. A

pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
Un mos merge la doctor si i se plinge ca atunci cand
face sex aude fluieraturi in urechi!
Doctorul il intreaba:
-Dar cati ani ai, mosule !
Mosul raspunde:
-75 de ani!
La care doctorul:
-Pai la anii dumitale ai vrea sa auzi aplauze?!


pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
Omul de pe targa catre infirmieri:
- Unde ma duceti?
- La morga.
- Dar inca n-am murit!
- Pai, inca n-am ajuns!


pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
Finantatorul Stelei vrea sa produca diamante

Al treilea “cel mai cinstit roman”, potrivit unui sondaj CURS, Gigi Becali, s-a inscris in cursa pentru cumpararea afacerii cu diamante sintetice de la stat. Rami Dacia, singurul producator din sud-estul Europei, a atras atentia finantatorului Stelei, inca de la inceputul anului. “Am trimis o scrisoare de intentie inca de acum sase luni. Eu am sa cumpar societatea! Sunt dispus sa dau oricat, dar sa vedem si caietul de sarcini”, declara Becali, care, potrivit Top 300 Capital, are o avere estimata la 450 de milioane de dolari. Nu este pentru prima data cand latifundiarul din Pipera intra in afaceri cu statul. Este celebru schimbul de terenuri facut cu Armata si interesul pentru o fabrica de armament. Dorinta lui de a pune mana pe Rami-Dacia se aprinde si datorita pozitiei imobiliare: Bd. Timisoara din Drumul Taberei. In aceasta zona, metrul patrat este cotat de agentii imobiliari intre 275 si 500 de euro.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat deja “batrana mireasa”, unitate care a fost infiintata inainte de 1989, la indicatiile Elenei Ceausescu. “Societatea Rami Dacia este inclusa in programul de privatizare pentru 2006. Anuntul urmeaza sa fie publicat in perioada imediat urmatoare”, precizeaza AVAS.

Oficialii Autoritatii s-au ferit sa indice macar valoarea activelor societatii: “Valoarea activelor este irelevanta pentru privatizare, pentru ca se vinde afacerea, iar evaluarea din raportul de evaluare este confidentiala”. Nici reprezentantii firmei nu sufla o vorba despre ce au in curte. “Aceste informatii sunt secrete. Din cate stiu, s-a depus un raport de evaluare a societatii, dar este la AVAS. Ei au toate datele”, afirma Cristina Doina Gangoe, directorul executiv al Rami Dacia. In schimb, Gigi Becali spune ca in cazul privatizarii Rami Dacia, lucrurile sunt destul de complicate. “Cei de la AVAS nu au titlu de proprietate pe teren, ci doar pe active. stiu eu acest lucru! Dar o sa le spun ca vreau o licitatie transparenta si cinstita”, sustine finantatorul Stelei. Lista celor interesati de compania bucuresteana nu se opreste la Becali. Numai anul acesta si-au mai exprimat intentia de a cumpara actiuni Société Diamantaire CH Finkelstein&Co. din Belgia, Millenium Impex din Bucuresti, dar si Asociatia Salariatilor Rami-Dacia. Mai mult, potentialii cumparatori au inceput “vanatoarea” de diamante sintetice inca de anul trecut. Atunci, societatea de abia trecuse din subordinea Ministerului de Interne in curtea AVAS. Astfel, in cursa ar mai fi Grupul Industrial Electrocontact Botosani, Dipalma Impex, Intersofex, Online Trading Company si Radacini – toate patru firme bucurestene – si Engis Corporation din Statele Unite. Potrivit datelor furnizate de AVAS, abia anul acesta fabrica a intrat pe profit. “In primele sase luni ale acestui an, cifra de afaceri a fost de 500 de mii de euro, iar profitul este de 200 de mii de euro. Dupa ce, in 2003, fabrica avea o cifra de afaceri de doua milioane de euro si pierderi de 500 de mii euro”, spun reprezentantii AVAS. In 2004, fabrica de diamante din Drumul Taberei exporta 78% din productie, iar anul trecut ajunsese la 70 de procente.

Situatia dezastruoasa a proiectului familiei Ceausescu, fapt de altfel asumat de actuala conducere a AVAS, este aruncata in carca fostul director, Dumitru Fricosu. “A fost demis pentru un management defectuos, care a condus la un regres continuu a societatii. El a cumparat ilegal echipament de protectie cu preturi peste cele de pe piata si a mai ridicat 5.000 lei noi din casieria societatii si 8.500 lei noi din contul bancar, fara a justifica modul cum au fost cheltuiti banii”, afirma reprezentantii AVAS. Cu o lista impresionanta de petitori, Rami-Dacia nu are nevoie sa mai faca “ochi dulci”. Diamantele sintetice sunt o zestre tentanta.
Scurt istoric

Octombrie 1974 sunt produse primele cristale de diamant sintetic romanesc, intr-o statie-pilot Mai 1976 a fost infiintata Unitatea de Productie Speciala DACIA, destinata producerii diamantelor sintetice, iar doi ani mai tarziu se da drumul productiei de serie. Intre 1987 si 1989, Rami Dacia si-a diversificat activitatea si prin recuperarea metalelor nobile din deseuri: rhodiu, paladiu, aur si argint. In 1990, a fost deschisa si sectia de productie de mijloace speciale destinate inzestrarii fortelor de ordine ale Ministerului Administratiei si Internelor (MAI). In 1991, a fost infiintata Regia Autonoma a Ministerului de Interne - “Rami Dacia”, ce avea in componenta sa alte trei unitati: Unitatea de Productie Speciala “DACIA”, Compania Economica de Alimentatie Publica si Prestari Servicii “Excelsior” si Compania de Export Import Comicex. Intre 1993 si 1996, a fost perfectionat procesul de fabricare a sculelor diamantate (role, tije, scule diaflex). In iulie 2005, Rami Dacia este preluata de catre AVAS de la MAI
Ce cumpara viitorul proprietar

Anul trecut a adus schimbari majore la Rami Dacia. Dupa trecerea din subordinea MAI in curtea AVAS, unicul producator de diamante sintetice din Romania si zona Balcanilor a trecut printr-un proces de restructurare.

Aproape 20% din salariati au fost pusi pe liber, societatea avand acum doar 141 de angajati. In ceea ce priveste productia, datele AVAS arata o scadere simtitoare. Astfel, daca in 2004 societatea bucuresteana producea peste sase milioane de carate de diamant sintetic, la finele anului trecut productia era de doar 2,7 milioane de carate.

si in ceea ce priveste sculele diamantate, in 2005 au fost scoase pe piata putin peste 2.500 de astfel de instrumente, cu 50% mai putin decat in anul anterior. Toate acestea, pe o piata internationala unde concurenta e acerba. Potrivit reprezentantilor companiei, principalii competitori ar fi Diamond Innovations SUA (fost General Electric), Element 6 Africa de Sud (fost De Beers) si Iljin Coreea de Sud.
pierderi cu multe carate

La un an de la preluarea de catre AVAS, societatea Rami Dacia aduce profit statului, dupa ce ani de-a randul a avut pierderi serioase.


pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
Un om de afaceri intra intr-o noapte intr-un bar, merge la tejghea si comanda o bere.

- Cat costa?

- Nimic domnule, e din partea casei.

- Serios?!

- Da, domnule. Uitati aici si un sandvich tot din partea casei.

- Nu pot sa cred asa ceva... atunci am sa cumpar macar un pachet de tigari !

- Nu trebuie domnule, va dau eu un cartus... din partea casei...

- Domnule, eu asa ceva nu am intalnit de cand sunt! Ce mod e asta de a face afaceri? Din ce castigati voi? Unde este seful tau vreau sa il cunosc personal!

- Momentan este sus intr-o camera, cu nevasta mea.

- Dar ce face cu nevasta dumitale?

- Cam acelasi lucru ce fac eu acum cu afacerea lui.....


pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
Premiul LIEBECK este numit asa dupa Stella Liebeck - de 81 ani - care a dat in judecata McDonalds pentru ca si-a varsat in poala o ceasca de cafea si a castigat 2.9 milioane $... E cunoscut faptul ca americanii se dau in judecata pentru orice, dar astea depasesc intelegerea umana, cel de pe primul loc e pur si simplu un scenariu SF ...

-Locul 5 - Kathleen Robertson, Austin, Texas, a primit o despagubire de 780.000 de dolari. Ea si-a fracturat glezna intr-un magazin de mobila, dupa ce s-a impiedicat de un baietel care alerga prin magazin.
Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului avand in vedere ca boracul era chiar copilul doamnei Robertson!

-Locul 5 - La egalitate pe locul 5 este si Carl Truman de 19 ani care a castigat 74.000$ si cheltuieli pentru ingrijiri medicale, dupa ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mana lui. El se bagase pe sub masina ca sa fure rotile masinii, iar vecinul care era la volan, nu l-a vazut si a plecat din parcare ...

-Locul 5 - Tot pe locul 5 se afla Terrence Dickson din Bristol Pennsylvania,care dupa ce a spart o casa a vrut sa iasa prin garaj, dar usa acestuia era stricata ... si usa de acces in casa se inchisese automat in urma lui. Proprietarii erau in vacanta, asa ca hotul-minune a ramas inchis 8 zile in garaj, hranindu-se doar cu o lada de Pepsi si un sac de mancare pentru caini. El a dat in judecata casa de asigurari a proprietarului pentru ca situatia i-a cauzat stres si a castigat 500.000$

-Locul 4 - E ocupat de Jerry Williams din Little Rock Arkansas, care a fost muscat de cur de cainele vecinului, care era legat si in curtea respectivului vecin. El nu a castigat decat 14.500$ pentru ca juriul a considerat ca dl Williams a provocat "un pic" acest incident, sarind gardul si tragand cu o pusca cu alice in caine ...

- Locul 3 - Apartine don'soarei Amber Carson din Lancaster Pennsylvania,care a alunecat pe o balta de sifon intr-un restaurant si si-a rupt noada.Treaba e ca balta fusese facuta chiar de don'soara, care aruncase un pahar cu sifon in capul prietenului ei, si probabil ratase... A castigat 113,500 $.

- Locul 2 - Kara Walton din Claymont Delaware a incercat sa intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte pentru a nu plati 3.5$ la intrare,a alunecat si si-a spart doi dinti. A dat in judecata clubul si a castigat 12.000 $ si cheltuielile stomatologice.

- Locul 1 si coronita - Merv Grazinski din Oklahoma City, a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge... A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare...


pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
sa speram ca pilotii din avioane au si ei manual de utilizare cu un capitol special de lucruri care nu au voie sa le faca.... mai pica naibi unu si zice ca in manual nu scrie ca n-are voie sa consume tot combustibilul pentru o plimbare mai lunga....

pus acum 13 ani
   
zarak_khan
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 58
Doua femei asteapta la usa paradisului dupa moartea
lor.Prima o intreaba pe cealalta:
-Cum ai murit?
-Inghetata zice cea de-a doua.
-Ah, oribil, spune te rog cum este sa mori inghetata?
-Tremuri, degetele te dor, dar dupa un timp devii
calma ca si cum ai
adormi....
-Si tu... cum ai murit ?
-Eu am facut stop cardiac.Credeam ca barbatul ma
inseala si m-am decis
sa termin odata cu minciunile. Am intrat in casa in
plina ziua si l-am gasit la televizor. Am cautat peste

tot dar nu era nimeni, la subsol, in dormitor, in
viteza, dar totul era curat. Am urcat la etaj dar nici
acolo
nimic...In final am urcat in pod dar nu reusisem decit
citeva scari sa urc si am facut stop cardiac.
Femeia cealalta zice:
-Ufff! Daca ai fi verificat in congelator, azi eram
amandoua in viata....


pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2 3  

Mergi la