DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Stiri auto Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
Domin
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
Ford a īnceput oficial producţia la scară largă la uzina de la Craiova, trecānd la fabricarea propriu-zisă a modelului Tranist Connect.

Ford Transit Connect nu va mai fi doar asamblat, aşa cum s-a īntāmplat cu cele 400 de unităţi ieşite pe porţile fabricii din Craiova, ci este asamblat īncepānd de luni īn adevăratul sens al cuvāntului. Cea care a făcut anunţul oficial este Nadia Crişan, membră a Consiliului de Administraţie. "Odată cu lansarea secţiei de vopsitorie, ne bucurăm să putem anunţa că procesul de producţie la fabrica din Craiova este acum īntregit", a spus conform MEDIAFAX reprezentantul Ford Romānia.

Această unitate este cea mai tehnologizată secţie din Europa. Echiparea exemplară nu a fost īnsă făcută doar pentru modelul comercial Transit Connect ci pentru a pregăti intrarea lui Ford B-Max, un monovolum compact oferit īntregii pieţe europene, īn care Ford īşi pune mari speranţe.

Pentru 2010 se estimează că Ford va produce īntre 20.000 şi 30.000 de unităţi. La capacitate maximă Uzina de la Craiova ar trebui să producă anual 300.000 de autovehicule Ford şi să construiască 300.000 de modele. Numărul angajaţilor care vor contribui la aceste cifre de producţie se va ridica la 7.000.


pus acum 14 ani
   
dazas
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
thx

pus acum 12 ani
   
herby
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 10
thx

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la