DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Te-a inselat ! Il ierti si mergeti mai departe..? Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
robifnhood100
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
,, Toti barbatii insala!,, spune o vorba din popor. Vai de noi femeile, daca ar fi asa! Din fericire, numai unii dintre ei o fac.., fara vreun motiv intemeiat!
Destul de multe femei ar raspunde la aceasta intrebare cu un  NU categoric… doar in teorie. In realitate situatia este mai complexa si de cele mai multe ori, vinovatului care-si recunoaste greseala, i se acorda o a doua sansa.
Hotaraste singura!



Nici el nu te-a intrebat daca esti de acord sa plece  fie si ptr o noapte sau ptr un ceas, cu alta femeie. Asa ca decizia ta tine numai de tine. Stai cateva zile singura, fara el si gandeste-te cat de important este partenerul tau ptr tine, cantareste-i defectele si calitatile, dar mai ales nu-l lasa sa te mai minta si sa-ti influienteze decizia!
E numai vina lui?



Desi acum esti prea nervoasa ca sa te gandesti la asta, dupa ce te vei obisnui cu ideea ca partenerul tau este doar un barbat ca toti ceilalti, nu un Fat-Frumos rupt din povestile cu zane, intreaba-te din nou: este numai vina lui? Ai fost linga el mereu cand a avut nevoie, l-ai sprijinit, l-ai ascultat, ai tinut cont de nevoile lui? Nu cumva intre voi s-a instalat rutina si nimeni nu a incercat sa salveze relatia? Daca este asa, atunci esti oarecum norocoasa, ptr ca puteai fi tu ,, vinovata,,. Viata e plina de neprevazut.
Marea discutie
Daca simti ca este momentul sa va revedeti, nu va prefaceti ca nu s-a intamplat nimic. Este timpul sa purtati o discutie. Pregateste-te: va incerca sa iti inmoaie sufletul cu declaratii de dragoste. Nimic din toate astea nu conteaza acum. Discutati matur, fara ocolisuri, iar daca ai decis sa ai oferi o a doua sansa, explica-i cu fermitate, ca este vorba despre inca o sansa, nu mai multe!
Tu esti cea mai importanta
Daca tot te-ai decis ca mai merita o a doua sansa, nu i-o acorda doar pe jumatate. Dupa ce purtati discutia despre viitorul relatiei voastre, incearca sa nu mai aduci vorba despre… trecut. De fiecare data cand vei vorbi despre asta, vei trezi in tine amintiri neplacute, care te pot face sa te razgandesti. Iar tu esti un om de cuvant: a doua sansa nu inseamna sa-l chinuiesti.., dar nici pe tine!


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la