DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Berea blonda,berea bruna care este cea mai buna? Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
lagfonda
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Berea contine de doua ori mai multi antioxidanti ca si vinul alb, plus vitamine din grupul B, acid folic( anticancerigen, anti- Alzheimer), minerale, fibre solubile. Are aport caloric redus ,… si totusi se spun atatea rautati pe seama ei..!
Un studiu recent al unei echipe de cercetatori spanioli demonstreaza ca berea, cu si fara alcool, ajuta din plin la rehidratarea organismului dupa un efort fizic. La subiectii care au baut o cantitate moderata de bere dupa ce a-u alergat 30 min, s-a constatat ca berea i-a ajutat la fel de mult ca si apa, sa recupereze pierderile hidrice din timpul efortului.
Acum, despre blonda inconjurata de prejudecati:


Bei bere – faci burta!
In realitate, nu berea (consumata moderat desigur) ingrasa, ci obiceiurile alimentare gresite asociate ei: diversele,, rontaieli,,. Cele 200 calorii din cele 500 ml bere blonda cu 5% alcool, reprezinta cam 10% din dieta normocalorica a unui tanar de 1,80m si 80 kg, care are o activitate fizica moderata.
Aia blonda are mai putine calorii decat sora ei bruna!
In realitate, culoarea este o variabila a procesului de fabricatie si depinde de timpul de prajire a cerealelor din care este fabricata. Deci berea neagra nu are mai multe calorii ca si cea blonda decat daca are mai mult alcool in compozitie.
Siliciul din bere este daunator!
In realitate siliciul din bere se gaseste sub forma solubila, benefica organismului.
Berea cu arome ingrasa mai tare!
In realitate nu exista diferente esentiale intre berea normala si cea cu arome in ce priveste indicele caloric.  Procesul tehnologic de fabricare este acelasi, drojdia provoaca fermentarea mustului de bere obtinut din malt si sirop de zahar – plus o etapa suplimentara: dozarea aromelor naturale.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la