DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Creveti cu dovlecei – 350 cal Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
lagfonda
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline150 grame ceapa tocata4 catei de usturoi2 dovlecei medii15 creveti medii150 grame parmezan fript150 grame ciuperci proaspete taiate feliute subtiri
Portii: 3


Preparare:
Intr-o tigaie se prajeste ceapa impreuna cu usturoiul pana ce se fragezesc. Se curata dovleceii, apoi se taie pe lungime, iar fiecare fasie se taie la randul ei in feliute mai mici. Se pun la prajit cu ceapa si usturoiul pana devin aurii si crocanti. Se adauga ciupercile taiate marunt. Se prajesc pana devin moi. La final se adauga crevetii si se prajesc 5-7 minute.Se rade branza deasupra si se serveste cu salata verde.
Pentru un plus de gust, cumparati creveti cu cochiliile pe ei, inghetati. Inainte de a fi inclusi intr-un oricare alt fel de mancare, lasati-i cateva minute la fiert in apa clocotita. Daca ii gatiti impreuna cu alte alimente, cum ar fi legumele fripte sau prajite, adaugati crevetii numai la finalul timpului de gatit astfel incat ei sa nu continue sa se gateasca. Daca ii gatiti prea mult, ei se vor vor intari sau si vor pierde din gust.
Snack din sunculita cu rosii – 420 cal
Ingrediente:
2 felii de sunca60 grame cascaval 2 rosii medii


Preparare:
Se taie rosia feliute si se lasa la microunde aproximativ 2 minute, la temperatura ridicata. Se frige sunculita si se adauga peste rosii, apoi branza feliata subtire. Se lasa inca 2 minute la microunde inca 2 minute pana cand branza se topeste.
Sandvis cu piept de pui grill si mozzarella – 480 calorii
Ingrediente:
2 cepe mari, taiate feliute 2-3 ardei grasi, taiati feliute 4 piepti de pui


dezosati 1 lingura ulei de masline O cana sos condimentat pentru friptura 4 felii de branza mozzarella 4 chifle
Portii: 4
Preparare:
Se prajeste ceapa in ulei de masline dupa care se adauga ardeiul. Se prajeste inca 5 minute pana cand ardeiul se fragezeste. Se baga carnea la grill, 10 minute. Se stropeste cu sos de friptura. Se frige inca 10 minute pana ce carnea devine frageda, timp in care aceasta poate fi intoarsa de pe o parte pe alta. Se umplu chiflele cu branza mozzarella si cu amestecul de ceapa si ardei gras si cu carnea.

Sandvis de pui cu merisoare – 425 cal

Ingrediente:
2 felii de paine integrala sau dieteticaO lingura de maioneza vegetala50 grame merisoare uscate100 grame piept de pui sau carne de pui la conserva100 grame telina rasa
Portii: 1

Preparare:
Se amesteca carnea de pui cu maioneza si merisoarele.Se intinde pe paine, dupa care se presara telina rasa, apoi se face sandvis.
Fructele de merisor sunt sferice, albe la inceput apoi rosii, lucitoare, cu gust amarui, datorita continutului in arbutina. Merisoarele contin zaharuri (4-7%), acizi citric, malic, benzoic (circa 2%), provitamina A, vitaminele B1, B2, C, etc., tanin, vaccinin(un glucozid), saruri minerale, etc. Ele se consuma proaspete sau prelucrate sub forma de suc, compot, gem si ceaiuri.In scopuri terapeutice se folosesc frunzele, fructele si mugurii de merisor.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la