DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil micky_miha
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 43 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / DRAGOSTE SI SEX Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
Visul tuturor barbatilor in taina este si visul multor femei.


Visul tuturor barbatilor in taina este si visul multor femei.

Sa faca dragoste in trei este o fantezie intalnita mai ales in randul barbatilor dar si a multor femei.Sexul in trei a fost indelung timp considerat un subiect tabu. Iar astazi, chiar daca nu toata lumea il practica, majoritatea a auzit de el si il accepta in plan teoretic.
Cea mai des intalnita fantezie a lor si a noastra, dupa cum a fost demonstrat, este sexul in trei! Si culmea este ca femeile au votat a treia persoana in pat ca fiind tot o ea. Mai senzuala, mai atenta in atingeri, mai intuitiva decat un el. Visul tuturor barbatilor este in taina si visul multor femei. Si totusi avem oarecare retineri, de ce?  Pentru ca exista cateva impedimente care ne fac sa fim rezervate in aceasta privinta: teama de condamnare din partea societatii, gelozia de a-l vedea pe el in bratele unei alte femei stiind ca am fost de acord , frica de necunoscut, lipsa de siguranta in propriul farmec si lipsa de incredere in partener.

Momentul oportun pentru sexul in trei
Trebuie sa recunoastem ca multe  dintre noi femeile suntem  gata sa-l adoptam, dar cand este momentul oportun intr-o relatie pentru asa ceva?
Ati incercat tot ce era de incercat, ati experimentat culmile sexului in doi si ati depasit barierele intimitatilor din dormitor. Este timpul sa traiti o noua senzatie, sexperimentati fara remuscari si poate ca veti descoperi ceva mai mult decat doar sex!
Sexul in trei este benefic doar cuplurilor mature, a caror relatie dureaza de cativa ani de zile. Numai cine are o relatie deschisa, ai carei membri au incredere in dragostea ce si-o poarta unul altuia, doar in asemenea cazuri, sexul in trei poate sa atinga statutul de experienta absoluta. Cel mai important, ambii parteneri trebuie sa-si doreasca! Desi pare ceva superficial si lipsit de substanta, tocmai curajul de a incerca subliniaza o legatura dincolo de fizic si o comunicare perfecta in cuplu, sexul in trei ar putea fi raspunsul dorintelor voastre.

Regulile jocului
Astazi te simti indrazneata si vrei sa te aventurezi intr-o idila pasionala, dar simti nevoia sa pui la punct unele detalii? Ar fi bine sa discuti cu el regulile jocului.
Tu o alegi pe cea de-a treia persoana,
El trebuie sa stie de la inceput ce este permis si ce nu in jocul fanteziei,
Cea de-a treia persoana nu are voie sa ramana peste noapte !

Increderea in performanta sexuala
In fanteziile cu practici sexuale in trei, barbatul este cel care controleza intreaga actiune, el initiaza miscarile, cuvintele si chiar emotiile traite de cei trei. Se regaseste aici fantezia “dominarea”, intalnita in cazul barbatilor.
Cand una dintre partenere este iubita reala a celui care are fantezia, el isi gaseste placerea in ideea imprumutului (a partenerului de “joc”) si in recuperarea iubitei cand si cum vrea el.
Aceasta fantezie ii da incredere barbatului in virilitatea lui (increderea si performanta sexuala sunt doua probleme importante ale barbatilor). Poate fi si un mijloc prin care sa-si excite partenera sau chiar pe el. Dupa cativa ani de stat impreuna, pentru barbat, femeia de langa el poate deveni sinonima cu mama sau cu cea care se ocupa de menajul lui. Iar fantezia unui act sexual in trei ii poate trezi dorintele sexuale, o poate vedea intr-o noua lumina pe iubita lui, la fel ca la inceputul relatiei.Cand nici una dintre partenere nu ii este cunoscuta, barbatul nu va face eforturi mari pentru a le seduce si pentru a le cuceri. Iar daca una dintre partenere este de fapt un barbat, poate fi un mod de a-si etala virilitatea, mai ales cand vorbeste despre fantezia lui iubitei.

Important !!!
Atentie, sexul in trei poate face mult rau unui cuplu instabil si nesigur! De aceea, asemenea fantezii nu trebuie aduse la realitate decat daca amandoi sunt pregatiti pentru asa ceva. Nimeni nu trebuie sa faca nimic din ceea ce nu-si doreste si nu-i place! Daca sexul in trei nu este pentru tine, atunci asa si trebuie sa ramana. Iar cele care vor sa experimenteze nu trebuie sa fie condamnate, atat timp cat viata lor intima ramane un taram ascuns al dezinhibitiilor.


pus acum 12 ani
   
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
O viata reusita….

DIETA CARE TE FACE FERICIT
Stiai ca tot ceea ce promoveaza sanatatea intregului corp poate aduce imbunatatiri substantiale in dormitor? Ca orice masina sofisticata, corpul tau functioneaza la cote maxime atunci cand niciun aspect important nu este ignorat. Pentru a-ti mentine trupul in conditii optime de functionare, exista cateva aspecte importante ale corpului si mintii tale de care trebuie sa tii cont.Atat la barbati cat si la femei, fluxul de sange care ajunge in organele genitale, creste stimularea sexuala. Se stie ca la barbati, acesta intensifica vitalitatea si rezistenta de erectie. Daca fluxul de sange este scazut, in mod sigur performantele sexuale nu se vor ridica la cote maxime.
Dieta pentru o viata senzationala


Cele mai multe diete pentru o viata sexuala de senzatie se concentreaza asupra starii de sanatate a inimii si includ un consum ridicat de fructe, legume si cantitati moderate de carne. In doar sase saptamani, o astfel de dieta poate creste vitalitatea sexuala, potenta si sanatatea.
Miturile populare au facut referiri la puterea afrodiziacelor ca fiind “deasupra” priceperii sexuale. Numite astfel dupa numele Afroditei – zeita greceasca a dragostei -, din cele mai vechi timpuri, barbatii si femeile au fost in cautare de alimente, formule si functii care au puterea de a stimula dorintele sexuale si de a imbunatati performanta in dormitor. In povestea epica a legendarului amant Casanova se crede ca acesta consuma nici mai mult nici mai putin de 60 de stridii in fiecare zi pentru a-si creste potenta sexuala.
Se stie prea bine ca stridiile seamana foarte bine cu organul sexual al femeii si acesta este un motiv care starneste dorinta sexuala; cunoscut este si faptul ca stridiile au concentratii ridicate de zinc, fier si dopamina. Efect asemanator cu cel al stridiilor au si strugurii, afinele, ouale, cerealele si inghetata de vanilie.
De exemplu, vitaminele din oua pot reduce anxietatea de a performa sexual si ejacularea prematura, calciul din inghetata de vanilie provoaca orgasme mai puternice, iar acidul folic din cereale pastreaza arterele curate si directioneaza fluxul sanguin spre locurile potrivite.
[color=#000080] Stilul  de viata activ

Stilul tau de viata este foarte important in dezvoltarea si intretinerea productiei de hormoni. Desi este adevarat ca estrogenul determina dezvoltarea si functionarea organelor sexuale feminine, testosteronul este cel care detine “puterea sexuala” atat la barbati cat si la femei.
Cand simturile intalnesc stimuli sexuali, acestea ajung in lobul limbic al creierului, gandit ca centru “placere” al corpului. Aceste semnale din lobul limbic sunt transmise prin intermediul sistemului nervos in regiunea pelvina. Vasele de sange din organele genitale se dilata, se realizeaza un aflux de sange atat la barbati cat si la femei, tesutul erectil se umfla si excitarea sexuala creste. Aceasta “cascada chimica” este responsabila pentru libidoul sanatos, functia sexuala si poate fi afectata de varsta, boala, stres si un stil de viata haotic.
Este important de retinut faptul ca functia cardiovasculara se poate imbunatati prin exercitii regulate si dincolo de un sistem cardiovascular puternic, expertii sunt de acord ca acest echilibru dintre corp, minte si inima contribuie la o viata sexuala sanatoasa.
Numeroase studii sustin ca exercitiile fizice sunt in stransa legatura cu functia sexuala. “Adultii care fac exercitii cu regularitate au reusit sa isi creasca dorinta si satisfactia sexuala”.
Eliberarea endorfinei in timpul si dupa sesiunile de exercitii fizice elimina depresia si anxietatea, creste stima de sine si contribuie la revigorarea libidoului.
Specialistii sugereaza ca miscarea este importanta pentru sanatatea sexuala, insa nu trebuie exagerat pentru ca exista posibilitatea sa scada testosteronul, fapt care diminueaza apetitul sexual.

pus acum 12 ani
   
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
Tehnici pentru a prelungi orgasmul masculin..

Specialistii spun ca pentru a avea un orgasm mai indelungat este important –si nu foarte usor- sa cresti cantitatea de timp petrecuta in stare de excitatie. Este foarte importamt de retinut si sa intelegi ca este vorba de stimuli si de raspunsul fiecarui barbat la diferitele atingeri , la viteza si intensitatea acestora. Va voi prezenta citeva metode mai cunoscute si mai usor de aplicat;


Start-Stop
Iata de ce cu cat amana ejacularea , cu atat partenerul tau va simti mai multa placere si excitatia sa va creste rezultatul fiind un orgasm mai puternic. Atunci cand simti ca partenerul tau se apropie de orgasm inceteaza stimularea (manuala, orala etc) si nu mai faceti nimic ,pana cand nevoia de a ejacula dispare. Apoi poti sa reiei actul sexual pina cind apare o noua nevoie de a ejacula si de a te  opri atunci cand se apropie din nou de orgasm..
Putin inseamna -mult


O crestere a lichidului seminal ar putea insemna pentru partenerul tau orgasme mai puternice, cum puteti face asta?Facind o pauza de activitate sexuala citeva zile,astfel  ii vei trezi interesul mai intens  si astfel sa il ajuti sa acumuleze mai multa energie sexuala, ceea ce se va transforma mai tarziu in momente de placere pentru voi amandoi!


Maxim
Sexologii spun ca este suficient sa iti stimulezi partenerul folosind aceeasi tehnica Start-Stop de mai sus pentru a-l aduce in punctul de intensitate maxima a placerii si mai apoi sa incetezi stimularea pentru a o relua atunci cand orgasmul s-a indepartat.
Pozitiile….


Exista pozitii sexuale care cresc dorinta masculina si care maresc intensitatea orgasmului! Pentru barbatisunt foarte importante pozitiile care le permit sa vada cat mai mult din corpul partenerei si cele care permit penetrari profunde si nu uitati sa rotiti pozitiile care va fac placere.
Nu seamna cu penultimul…
Fiecare barbat este diferit si reactioneaza in mod diferit ,asa ca nu-ti ramine decit sa pui in practica tehnicile invatate.


pus acum 12 ani
   
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
Barbatii si orgasmul…


Sa spunem ca la prima vedere lucrurile sunt simple ,chiar daca barbatii ating orgasmul rapid,asta nu inseamna ca aduce cu sine cele mai mari satisfactii. Va propun citeva tehnici pentru a prelungi orgasmul partenerului tau.
Cu toate ca ii consideram norocosi pe barbati,



pentru rapiditatea lor de a atinge orgasmul ,femeile nu sunt la fel de norocoase. Poti practica tehnica Kegel ,o tehnica valabila pentru toata lumea. De multa vreme am auzit despre aceste exercitii Kegel, ca poti sa  ajungi  sa iti controlezi foarte bine muschii puboccigieni. Adevarul e ca ar trebui sa acordam  interes organelor noastre sexuale, iar aceste exercitii ne aduc o multime de beneficii de-a lungul vietii. Inventatorul acestor exercitii a fost doctorul obstretician si ginecolog Arnold Kegel in Los Angeles, care in anii ’40 – ’50 a incercat sa le ofere femeilor care sufereau de incontinenta urinara dupa nastere . Ce poti obtine din aceste exercitii?,femeile care isi “exerseaza acesti muschi” se pot excita mai repede si nu vor suferi niciodata de incontinenta urinara .
Cum poti face aceste exercitii? simplu ;



-este bine ca intai si intai sa iti golesti vezica. Probabil nu stii unde se afla acesti muschi, cel mai bine este sa ii localizezi oprind fluxul urinar. Muschii pe care i-ai folosit ca sa faci acest lucru sunt cei pe care vrei sa ii “antrenezi”.
-  contracteaza acesti muschi timp de doua sau trei secunde, apoi relaxeaza-te.
-  repeta contractia muschilor de patru sau de cinci ori, si incearca sa o faci de doua sau de trei ori pe zi.
-  pe masura ce exersezi, incearca sa contracti acesti muschi pana cand reusesti sa faci acest lucru 10 sau 20 de secunde.
Tot ce ai vrut sa stii despre sex este ca vei observa o imbunatatire dupa circa 3-6 saptamani de practicare a acestui exercitiu. Partea cea mai placuta a acestor exercitii este momentul in care ajungi in pat cu cel pe care il iubesti si vrei sa-i arati ce ai invatat nou. Incearca sa iti contracti acesti muschi in timpul sexului. Gandeste-te ca pentru el este ca si cum ar fi masat. Va urma…..



pus acum 12 ani
   
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
Citeva din pozitiile care va inebunesc…..


Balansoarul
Când sus, când jos, când sus…hopa sus .. Proiectat(ă) în poziţia sus, zbori precum o clătită dată la întors, apoi, cu o smucitură din şold, cobori la sol. Amintiţi-vă de balansoarul copilăriei voastre pentru a transforma acest joc amoros şi a expedia partenerul în înaltul celui de-al şaptelea cer!
Există ipostaze amoroase în care fiecare acţionează pentru plăcerea amantului său şi în care pasivitatea nu este permisă. În ipostaza de balansoar, fiecare trebuie, la rândul său, să acţioneze. Înainte de a fi doar un joc, această poziţie, care face să lucreze muşchii abdominali, pemite variaţii pe măsura excitării şi plăcerii dumneavoastră. Femeia se aseaza, intoarsa cu spatele, deasupra barbatului, care sta intins pe spate sau in sezut, sprijinit in maini.



   










pus acum 12 ani
   
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
Nu infierbinta linia telefonica…au si alti nevoie de ea.

Daca alti au trecut la infierbintat linia de net si folosesc ”soricelul” ,citeodata te apuca nostalgia liniei telefonice  apuse.
În mod sigur, ţi s-a întâmplat şi ţie măcar o dată, să te apuce o poftă nebună de sex, în cele mai inoportune locuri şi momente,  atunci când iubitul tău nu e lângă tine şi nu poţi să cerşeşti puţină tandreţe de la el. Ce e de făcut într-o asemenea situaţie?
Nu dispera, tocmai de aceea dispunem de o tehnologie atât de avansată, pentru a ne fi de ajutor în situaţiile dificile! Cea mai simplă şi mai elegantă metodă de a-ţi rezolva problema este să îi trimiţi iubitului tău un SMS. Nu e atât de rău să te joci puţin cu focul! Ba mai mult, s-ar putea să-ţi şi placă !
Psst… vrei sa stii un secret? Condimentarea vietii sexuale nu trebuie sa implice neaparat noi miscari in dormitorul vostru. Este excitant atunci cand iubitul tau iti sopteste in ureche: “Te vreau…”, nu-i asa? Imagineaza-ti cum este atunci cand sunteti departe unul de celalalt si aveti nevoie de acele cuvinte soptite care va fac sa innebuniti de placere… Este momentul in care pui mana pe telefon si il suni sau ii trimiti un mesaj… fierbinte. Stiai ca poti sa folosesti aceste mesaje pe post de preludiu? Expertii sustin ca tocmai acest elemnt supriza creste libidoul la cote inimaginabile.
Exista multe femei, mai timide din fire, care nu au curajul sa isi exprime vocal partea “dirty” a fiintei lor si prefera sa trimita mesaje “murdare” iubitului. Iata un mod de seductie care trezeste pasiuni nebune!
Inainte de toate, util ar fi sa vorbesti cu iubitul tau despre sex la telefon, sa vezi cum gusta ideea, pentru ca nu oricine este deschis spre o astfel de “surpriza vocala”. Sau ii poti trimite un mesaj, sa vezi cum reactioneaza. Daca iti raspunde in acelasi ton, ai unda verde – sex pe toata linia… telefonica.
Suna in linistea noptii…
Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes in initierea de jocuri sexuale. Potrivit studiilor, din ce in ce mai multi oameni folosesc telefonul pentru ca este “datator de orgasme nenumarate”, reprize de masturbare si dirty talk. Puteti alege orice moment la zilei, dar noaptea pare sa fie perfecta pentru astfel de apeluri incendiare.
Stinge lumina si imbraca-te  sexy…
Inainte de a-l apela, fa o baie cu spuma, imbraca-te lejer, stinge luminile, toarna-ti un pahar cu vin si relaxeaza-te,daca te simti confortabil intr-o lenjerie sexy sau doar in prosopul de baie, apelul catre iubitul tau poate fi initiat.
Toata “aventura” incepe cu o conversatie normala, vorbind despre ce ai facut de-a lungul zilei sau despre orice alt subiect, iar apoi, in mod natural, totul poate fi deviat spre… sex, spre o partida de sex prin telefon. Poti incepe printr-un flirt nevinovat… “Cum ti-a mers astazi, iubitule?” – ar putea fi o replica buna de inceput. Sau poate sunteti genul de cuplu “brutal” si preferati sa treceti la treaba cu un “Te vreau acum… acolo jos!”.
Foloseste handsfree-ul! Vei avea mainile libere pentru a te mangaia. Atentie la tonul vocii, pentru ca in acest caz conteaza mai mult cum vorbesti decat ceea ce spui, pentru ca in lipsa unei imagini vizuale, sunetele sunt mult mai bine puse in valoare. Construieste-ti o fantezie si ademeneste-ti iubitul: inchide ochii si imagineaza-ti lucrurile pe care le spui.
Lasa-ti imaginatia sa fie libera, sa se dezlantuie.



Vrei sa te ating… acolo?
Spune-i ce i-ai face: cum l-ai dezbraca, unde si cum l-ai atinge, unde l-ai saruta. Inchide ochii atunci cand ii spui acestea sau, daca ai o poza cu el la indemana, priveste-o. Acum este momentul sa te folosesti de toate detaliile, pentru ca sexul la telefon trebuie sa fie unul plin de amanunte, fara descrieri vagi si lipsite de substanta.
Ii poti da instructiuni ferme, in care ii poruncesti sa te atinga acolo, sa te sarute intr-un anumit fel in locul in care vrei… Stii tu, nu ai nevoie de sfaturi, nu-i asa? Vizualizeaza totul pentru ca orgasmul sa fie unul extraordinar.
Lasa-l si pe el sa de-a frau liber imaginatiei, sa isi spuna fantezia si va puteti completa unul pe celalalt. Spune-i cum si unde vrei sa fii atinsa. Fa-i cunoscut faptul ca te atingi si iti doresti ca si mainile si buzele lui sa iti dezmierde corpul.
Efectele sonore iti stimuleaza partenerul si il ajuta sa ajunga la orgasm mult mai repede. Lasa totul sa vina natural, fara a mima sau a scoate sunete care te tradeaza, pentru ca nu trebuie sa transformi aceasta conversatie intr-un apel la linia fierbinte.
Cateva jucarii sexuale si un vocabular mai deocheat va pot fi de mare ajutor intr-o partida de sex prin telefon. Pana la urma este ceva intim intre voi doi si totul este permis, nu-i asa?

Modificat de Tadft (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Tadft
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
Mai e la moda sa fii virgina?

In acest moment, cand filmele si televiziunea promoveaza pornografia si oriunde, in parcuri, in scoli sau prin cluburi dai de adolescente sau adolescenti care se saruta in vazul lumii sau ajung chiar sa faca sex, oare mai e la moda sa fii virgina?Mai inainte de toate, gandeste-te la urmatoarele:


Ginecologii avertizeaza ca viata sexuala inceputa la varste mai mici de 16 ani produce traume ireversibile. Dezvirginarea, atat la baieti, cat si la fete, trebuie sa se produca dupa incetarea pubertatii, pentru ca in aceasta perioada organele genitale sunt in continua dezvoltare, afirma medicii. „Varsta ideala pentru inceperea vietii sexuale, din punct de vedere biologic, este dupa 16 ani.spune csid
Tinerele care isi incep mult mai devreme viata intima sufera rupturi la nivelul vaginului, iar pentru repararea acestuia este nevoie de o interventie chirurgicala pentru coaserea membranei rupte.  „Actul sexual savarsit de la varste fragede produce in randul tinerelor si intarzierea menstruatiei, pentru ca dezvoltarea organelor de reproducere s-a realizat fortat”, spune medicul
Gabriel Lemnete
„Tinerii doresc sa impresioneze, sa demonstreze cat de buni sau cat de duri sunt ei fara sa tina cont de pretul pe care il platesc. Din dorinta de a imita si aceea de a face aceleasi lucruri ca cei mari, majoritatea renunta la virginitate. Fetele, de regula, adopta aceasta atitudine pentru a nu fi marginalizate de prietenele ei, sau din dorinta de a nu fi parasite de un baiat anume”, afirma psihologul

Hanibal Dumitrascu


Sifilisul
Sifilisul primar – primul semn este aparitia sancrului silfitic, o leziune mica, superficial, de culoare rosie care nu doare. De cele mai multe ori este localizat la nivel genital.
Sifilisul secundar – apar leziuni pe intreg corpul. Acestea iau forma unor mici pete rozii, care nu sunt insotite de mancarimi
Sifilisul latent – daca nu a fost urmat un tratament medicamentos, atunci urmeaza o perioada fara manifestatii. Boala nu s-a vindecat.
Sifilisul tertiar – aceasta ultima parte se manifesta prin aparitia unor noduli duri, nedurerosi ce invadeaza in general fata, spatele si membrele.
Gonoreea
Initial, la barbati, gonoreea se manifesta prin mancarimi puternice la nivelul orificiului extern al uretrei, iar mictiunea poate fi insotita de senzatii de mancarime. Infectia cronica se poate manifesta deschis sau inchis. In primul caz, apar continuu scurgeri uretrale. In al doilea caz, manifestarile pot disparea total pentru ca apoi sa reapara. La femei, gonoreea se manifesta sub forma unei infectii la nivelul uretrei, vulvei si colului uterin.
Herpesul genital
Primul semn al infectarii este dat de senzatii de mancarime si arsura la nivel local. Apoi apar niste vezicule grupate in buchete inconjurate de o zona rosie. Acestea se vor sparge lasand ulceratii.
Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente bts-uri. Tine minte ca netratate la timp, bolile cu transmitere sexuala pot avea consecinte grave. Protejeaza-te si mergi regulat la control.
Candidoza
Se manifesta prin inflamatia glandului si a santului dintre gland si preput. Pot aparea bubite cu puroi si deseori ae manifesta prin senzatie de mancarime, arsuri.
La femei, cel mai adesea se observa o secretie vaginala abundenta si urat mirositoare. Apar de asemenea mancarimi, usturimi, inflamatii ale vulvei si vaginului.
Netratata la timp, candidoza poate conduce la sterilitate.
Vinovata de acest aspect este societatea, care considera ca inceperea vietii sexuale este un subiect tabu. „În ultimii ani, la noi in tara varsta medie la care tinerii isi incep viata sexuala a scazut din cauza faptului ca tinerii afla din mass-media si nu de la persoanele autorizate despre importanta si efectele acestui pas”


pus acum 12 ani
   
lagfonda
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Cum satisfaci o femeie.

Daca doresti sa faci o prima impresie buna unei femei sau sa o seduci la prima intalnire sau doar sa faci un lucru care sa ii placa prietenei tale, trebuie sa stii cum sa faci asta. Urmareste sfaturile de mai jos in functie de situatie data. Astfel vei deveni un adevarat erou in ochii ei. Te  intrebi, de ce sa fac asta? Pentru ca, ei ii place …Cum satisfaci o femeie..
Poti arata putin interese ,ei hai ca nu e greu…


Intotdeauna le face placere sa descopere ca cei din jur sunt interesati , mai ales daca este vorba de iubitii lor.Care sunt dorintelele lor?. Daca doriti sa iesiti in oras, nu ratati sa le intrebati si pe ele unde ar dori sa mearga.  Trebuie sa aveti si o doua alternativa pentru ca daca le duceti intr-un loc in care nu le place, nu veti obtine foarte multe de la ele.
Partenerele voastre vor aprecia daca le ve-ti intreba despre dorintele actuale. Vor vedea ca sunteti interesati de ele si nu doar niste egoisti, ca nu va ganditi doar la voi insiva, ci in primul rand la dorintele lor. Femeile adora ca barbatii sa se poarte ca niste gentelmani, le va face sa se relaxeze si sa se simta in siguranta alaturi de voi . Daca femeile au incredere in voi, treaba e pe jumatate rezolvata.
Priveste-o in ochi
Nu cumva sa  uiti sa privesti femeile in ochi, atunci cand le vorbiti . Altfel, daca va este iubita sau sotie, va va suspecta ca ascundeti anumite lucruri.
Zambiti
Cand zambiti , demonstrati ca va simtiti bine in preajma lor.
Fii amuzant
Fa-le sa rada, spunele povestioare amuzante. Cu cat vor simti emotii mai pozitive cand sunt cu voi, cu atat va vor placea mai mult.
Intotdeuna spunele ca arata bine
Cu mult timp inainte sa iasa in oras, o femeie isi petrece foarte mult timp in fata oglinzii. Incearca sa arate cat mai bine. Imaginati-zi cum ar fi sa mergi la sala de 4 ori pe saptamana, sa faceti muschi imediat, sa aratati super bine si nimeni sa nu observe.



Cum te-ai  simti? Ei, femeile simt acelasi lucru, daca nu le si spui. Apreciatile  eforturile cu un zambet pe fata, adoratie in priviri si un cuvant tandru .
Discuta cu ele
In  realitate multi dintre barbati nu vorbesc cu iubitele lor, chiar daca locuiesc impreuna. De regula barbatii vorbesc mai putin decat femeile. Birfa este o nevoie fizica esentiala pentru femeie.  Si daca iubitele voastre sunt fericite, ele vor putea sa va faca si pe voi fericiti. Deci satisfacetii aceasta placere.
Ascultati-le
Daca nu sunteti interesati deloc de conversatie (machiaj, decoratiuni, problemele prietenilor lor) faceti sau spuneti ceva prin care sa dovediti contrariul. Si nu uitati sa le priviti in ochi, asa cum am mai spus. Nu privi in alta parte, in timp ce ele iti povestesc anumite lucruri, vei da dovada de indiferenta si le veti indeparta.
Oooo da !..tine-ti minte aniversarile
Femeile isi amintesc prima zi in care v-ati vazut, v-ati sarutat, ati facut dragoste si asa mai departe. Voi nu? Sa nu le spuneti asta niciodata. Notati-va toate aceste date ca sa nu aveti  probleme. Ele vor aprecia asta .
Asigurati-va ca au orgasm de fiecare data
De esti deja impreuna si aveti o viata sexuala regulata, un lucru este vital. De fiecare data cand sunteti cu ea pat asigurati-va ca este la fel de satisfacuta ca si voi. Faceti-o sa ii placa sexul, oferindu-i orgasme de fiecare data si sigur veti avea parte de mai multa activitate.



Satisfaceti-va partenerele in orice mod posibil,nu doar sexual, ci si in viata de zi cu zi. Sau, cel putin, demonstrati ca faceti tot posibilul. Logica este foarte simpla: daca ea este fericita, nu va va face probleme si invers, o femeie nesatisfacuta, din toate punctele de vedere, va fi nervoasa si gata de cearta mereu, cateodata fara sa stie nici ea motivul supararii.


pus acum 12 ani
   
lagfonda
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Greseli de top facute de femei in timpul sexului…

Acum e rindul vostru, fetelor, sa fiti puse la zid. Prea v-ati obisnuiti sa dati vina pe barbati ba ca nu aveti orgasm, ba ca sexul oral va strica machiajul. Nici voi nu sunteti chiar autoarele Kamasutrei, deci n-ar strica sa luati aminte la cele de mai jos…..
1. Chiar crezi ca el ar trebui sa aiba erectie cand ai tu chef?
Ai aflat tu de la prietenele tale barfitoare ca barbatii sunt niste obsedati, care ar face sex oricand, oriunde, cu aproape oricine. Totusi, nu te astepta sa-l bagi in priza si sa-i trezesti instinctele animalice doar pentru ca ti s-a nazarit tie sa nu mai fii o scorpie frigida. Tu trebuie sa-l aduci la erectie, asa ca nu mai face nazuri si treci la treaba!
2. Oare nu-l sufoci cu sarutarile tale?
Da, ai vazut tu prin filmele siropoase cum el o saruta pasional in timp ce o orchestra imaginara incepe sa intoneze Hymne a l’amour. In filme! E ok sa vrei sa-l saruti, insa incearca sa nu-l sufoci si concentreaza-te si asupra altor lucruri.



3. Orgasmul este doar treaba lui?
Lasandu-l pe el responsabil de orgasmele tale nu faci decat sa-l plictisesti. Arata-i ce-ti place. Daca nu comunicati, sa nu te miri ca nu ai o viata sexuala de vis.
4. Si sa te astepti sa te alinte non stop?
Barbatii si femeile sunt foarte diferiti. Nu doar pentru ca unii vin de pe Marte si altele de pe Venus. Sexul le face pe femei sa fie si mai guralive si mai deschise comunicarii decat sunt deja. Ceea ce omoara erectiile barbatilor. E o chestie biologica. Nu-l mai bate la cap! Lasa-l sa se comporte natural.
5. E placut sa te tina in brate pana adormi?
Tot in filme ai vazut-o si pe asta! S-ar putea sa fie OK pentru cinci minute, dar de la o vreme nu mai e confortabil sa stai in aceeasi pozitie. Amorteste, il dor oasele, ca deh, e si el om. Daca-si tine o mana pe tine ar trebui sa fie suficient. Astfel, nici tu nu te vei simti neglijata.



6. Vrei sa fie romantic tot timpul?
Uneori, e dragut. Uneori. Dar sa te astepti sa faceti dragoste doar cu lumanarele aprinse pe un pat de petale de trandafiri, e ca si cum el s-ar astepta de la tine sa fii Jenna Jameson in pat. Daca nu esti pregatita sa te comporti ca un star porno cand faci sex, nu-i cere nici lui sa fie mereu cavalerul in armura stralucitoare…
7. Te deranjeaza cand, in timpul sexului oral, iti tot impinge capul inainte si-napoi?
E pentru ca nu o faci cum trebuie! Poate daca ai fi tinut minte indiciile pe care ti le-a tot dat, n-ar mai fi nevoie de indicatii regizorale din partea lui. Fii si tu atenta la semnalele pe care ti le transmite.
8. Stai ca lemnul?
Pozitia misionarului nu e o scuza sa stai si sa te uiti pe pereti. Misca-te! Poate mai si slabesti cu ocazia asta…

9. Te astepti sa se dezbrace gratios?
OK. Sa lamurim o chestie: el e pe cale sa faca sex. Zi mersi ca s-a obsit sa-si scoata pantalonii si nu doar ACEA parte a corpului, la cat e de nerabdator sa aiba parte de ceva actiune.
10. Nu te epilezi pe picioare?
Cum ai vrea sa-l atragi daca tu arati ca Yeti? Tie-ti convine cand el nu se barbiereste cu saptamanile?




11. Zona ta inghinala arata ca jungla amazoniana?
Da, epilatul cu ceara doare. Da, unora le place sa fie paroasa. Dar nu tuturor! Pentru numele lui Dumnezeu, daca vrei sa mai treaca pe-acolo, despadureste-te! S-a inventat si lama de ras, sa stii.
12. Crezi ca sexul trebuie sa duca neaparat la o relatie?
Singura legatura dintre voi doi in momentul asta este un penis erect. Aici va aflati. Nu e obligatoriu sa se transforme intr-o relatie.
13. Te astepti sa-si dea seama ce-ti place dupa sunetele pe care le scoti?
De ce? Nu te-ai deprins cu limbajul articulat? Te-ai ascultat vreodata in timp ce faci sex? Ar fi o idee sa te inregistrezi si apoi sa te asculti si sa vezi ca n-ai intelege o iota din toate gemetele si chitaielile tale.
14. El cumpara prezervativele intotdeauna?
Da, ti se pare o „treaba de barbati”. Totusi, amandoi sunteti responsabili de asta, asa ca nu ar strica sa mai cumperi si tu din cand in cand.
15. Nu esti spontana?
S-ar putea sa te socheze urmatoarea veste, dar sexul in afara dormitorului poate fi chiar incitant. Nu te mai smiorcai ca o gaina.



16. Nu-ti plac partidele „pe apucate”?
Sexul inseamna dinamism, draga. Uneori e mult mai excitant sa ai la dispozitie doar 20 de minute si un perete pe care sa faceti sex. Putina sare si piper din cand in cand nu strica nimanui.
17. Nu-i spui ce nu-ti convine?
Daca esti lasa si nu-i spui din start ca nu vrei sex anal, ci din contra incepi sa chicotesti cand incearca, nu te mira daca te vei trezi cu penisul lui in anus.
18. Vrei sa te dezbrace?
Uneori lenjeria feminina le-ar putea da bataie de cap. Mai ales sutienele, pe care si noi le desfacem uneori cu greutate. Da-i o mana de ajutor si uita toate filmele romantice. Acolo e regie, aici e viata reala!
19. Esti timida? Nu te dezbraci cu lumina aprinsa?
Poate esti timida, dar nu intrece limita! OK, nu vrei cu luminile reflectoarelor atintite asupra ta, dar o veioza mica, mica poti s-o „uiti” aprinsa, ca sa aiba si omul ce vedea.
20. Ba vrei ,ba nu vrei?
Sunteti in pat, va tachinati, va dezbracati. Apoi te razgandesti. Nu mai vrei sex, ci doar afectiunea lui. Ti se pare OK? Nu mai face pe nevinovata! Recunoaste ca-ti place sa-l aţâţi. Sa nu te miri daca protesteaza si vrea mai mult!



21. Ai o mutra plictisita?
Scapa de ea! Barbatii pun mai mult accent pe vizual decat femeile. Arata-i ceva frumos! Treci deasupra si arcuieste-ti spatele. Misca-te. Fa ceva sa-i arati ca 1) nu esti moarta si 2) n-ai paralizat, deci te mai poti misca.
22. Ii ignori testiculele?
Pe bune, ele chiar exista. Sunt acolo. Nu te preface ca nu le vezi. Acorda-le toata atentia ta, nu te concentra doar pe penis! Orice, numai nu le ignora.
23. Refuzi sa incerci chestii noi pentru ca nu sunt romantice?
Si ti-am zis sa nu te mai uiti la filme! S-o luam altfel. Esti goala. El la fel. Scoateti zgomote ciudate. Nu mai romanta atata! Ca nu esti la Opera!

24. Taci malc?
Nu scoti un sunet in timp ce faceti sex. Gresit! Geme, mormaie si chiar tipa! Nu-ti fie rusine! Fa ceva sa-i arati ca e cea mai buna partida de sex din viata ta! Chiar daca nu e…dar atunci urmeaza pasul urmator….




25. Simulezi orgasme?
Stop! Daca te prefaci, el va crede ca totul e in ordine si n-o sa schimbe nimic. Nu faci decat sa-l indrumi spre o cale gresita. Corect.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la