DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login
POZE DIGITAL FREESAT FORUM
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Sofia15 pe Simpatie
| Femeie 24 ani Constanta cauta Barbat 24 - 40 ani |
|
Tadft
Membru nou
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 28
|
|
Folosita inca din Antichitate, mierea este cel mai puternic energizant natural si singurul aliment in stare naturala care nu se strica niciodata. Hai sa profitam de toate vitaminele care ni le ofera si sa pregatim o prajitura delicioasa si rapida ptr cei dragi!
Aluat. 600 gr faina, 180gr zahar, 4 ling mari de miere, 1 ling de bicarbonat, 80 gr margarina, 1 ou,100 ml lapte, o ling de cacaua. Crema 1 pahar de lapte, 150 gr zahar, 1 ling de miere, 80 gr griz, 200 gr unt. Preparare Pune pe foc mic margarina, mierea si zaharul si lasa-l pina e dizolva zaharul complet.Dupa ce s-a racorit, presara faina amestecata cu bicarbonatul si cacaua.Toarna citeva linguri de lapte ca sa se lege bine aluatul. Imparte-l in 4 parti egale. Intinde din fiecare bucata cite o foaie subtire, coace cale 4 foi pe fundul tavii unse cu ulei, dar nu inainte de a le intepa din loc in loc cu furculita.Adauga grizul in ploaie, amestecind continuu pina se ingroasa bine. Lasa apoi sa se raceasca, dupa care adauga untul la temperatura camerei.Mixeaza pina obtii o crema spumoasa si intinde-o intre cele 4 foi. La final presara deasuprazaharul pudra. Taie prajitura dupa 2 – 3 ore. Pofta buna!
|
|
pus acum 12 ani |
|