DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Politicieni Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
losya
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 55
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie (foto), a afirmat, marti, in cadrul unei emisiuni radio, ca social-democratii ar trebui sa rupa protocolul cu PDL imediat dupa alegerile europarlamentare.Potrivit primarului sectorului cinci al Capitalei, oamenii nu sunt multumiti de activitatea guvernului Boc, in acest context fiind necesar ca PSD sa se disocieze de partenerii de alianta poilitica.





Actualul ministru al Transporturilor, democrat-liberalul Radu Berceanu (foto), a declarat, marti seara, intr-o emisiune televizata, ca Mircea Geoana, in calitatea sa de ambasador al Romaniei in SUA, la vremea respectiva, a facilitate semnarea contractului pagubos cu Bechtel."In perioada in care s-a semnat contractul cu Bechtel, Mircea Geoana a facut demersurile necesare, fiind ambasador al SUA in acele timpuri.






Una dintre victimele furtunii care s-a abatut asupra Bucurestiului marti seara a fost presedintele Traian Basescu (foto), care nu a putut parasi Aeroportul Henri Coanda din cauza intemperiei. Aeronava prezidentiala a aterizat in jurul orei 20.20, chiar in momentul in care a inceput sa ploua in Capitala.Seful statului a petrecut aproximativ 15 minute in aeroport, timp in care a conversat cu jurnalistii, informeaza Realitatea TV.







Aproape noua milioane de romani sunt chemati duminica la vot pentru a-i alege pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Partidele


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la