DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel Profile
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Liderul unei reţele de licitatori,gasit in casa lui Puzdrea Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
losya
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 55
O reţea de licitatori prin internet a fost identificată după ce procurorii au descins, marţi dimineaţa, în 35 de locaţii şi au ridicat peste 20 de persoane.

Liderul grupării a fost găsit în casa deputatului PDL Neamţ, Dumitru Puzdrea, informează surse judiciare.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au declanşat marţi dimineaţa o amplă acţiune în Drăgăşani şi Vâlcea ale membrilor unei reţele de fraude pe internet. Descinderile continuă la ora transmiterii acestei ştiri.

Surse judiciare au precizat că liderul grupării a fost găsit în locuinţa deputatului PDL de Neamţ Dumitru Puzdrea, care - conform declaraţiei de avere completată în 9 iunie 2008 - are ca proprietăţi imobiliare un apartament în strada Nicolae Racotă, din sectorul 1 al Capitalei.

Deputatul PDL Dumitru Puzdrea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu ştie despre descoperirea de către procurorii DIICOT a liderului unei reţele de fraude pe internet în locuinţa sa, că soţia sa a închiriat apartamentul unei persoane, iar Poliţia urmează să le dea mai multe detalii.

Anchetatorii români, împreună cu specialişti FBI, au stabilit în urmă cu o lună modul de operare în ampla acţiune desfăşurată, marţi, în Vâlcea, Bucureşti, Hunedoara şi Sibiu, unde au fost ridicate 24 de persoane în legătură cu licitaţii prin internet, informează surse oficiale.


pus acum 14 ani
   
miloka
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 86
thx

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la