DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Populism la tot poporul Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
losya
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 55
Ca partide politice aflate in campanie electorala ce se afla, PSD plus PC egal populism la tot poporul. Cresterea veniturilor si protejarea puterii de cumparare, cresterea salariului minim pana la valoarea de 1.000 RON, acordarea celei de a 13-a pensii, introducerea unui tarif social pentru energie, sunt doar cateva dintre promisiunile anuntate de Mircea Geoana.

De unde bani pentru toate acestea, o bagatela de care liderul PSD nu se lasa oprit.
PSD si PC au convocat vineri Consilii Nationale reunite pentru lansarea ofertei de guvernare, o colectie de promisiuni halucinante despre politicile economice, fiscale, sociale, proiectele de dezvoltare si de reformare a administratiei, potrivit NewsIn.

Oferta de guvernare a Aliantei PSD-PC va cuprinde angajamente legate in special de protectia sociala, adica mentinerea puterii de cumparare a populatiei, majorarea pensiilor, reducerea TVA la produsele alimentare de baza, majorarea salariilor si imbunatatirea serviciilor publice.

Cele doua partide doresc de asemenea introducerea cotei progresive, iar cota de 16% sa fie ori impozit pe profit, ori impozit pentru veniturile peste medie, insa, cel mai probabil, o decizie pe acest subiect nu va fi luata vineri.
Dupa alegerile locale, in cele doua partide a inceput batalia pe functiile virtualului guvern. Daca PC are sperante sa obtina doar cateva portofolii-PSD i-ar ceda cateva din cele sociale si ministerul IMM-urilor, pe scurt-functii neatractive pentru partidul lui Mircea Geoana- la social-democrati competitia pare mai acerba.

Mircea Geoana i-a anuntat deja ca ministeriabili pe Ilie Sarbu (agricultura), Liviu Dragnea (administratie si interne), Ion Toma (dezvoltare regionala), Victor Ponta (justitie), Cristian Diaconescu (externe), Nicu Banicioiu (tineret). Se incalzesc de pe margine oameni din filialele castigatoare la locale, adica Vrancea, Constanta, organizatii care au cerut deja ministere drept rasplata pentru scorurile obtinute in iunie.

Numele vehiculate in PC pentru ocuparea unor pozitii in viitorul guvern PSD-PC sunt Sergiu Andon, Silvia Ciornei, Codrut Seres, Dan Ioan Popescu. De asemenea, nu este exclus ca cele doua partide sa cada de acord asupra viitoarei structuri a executivului si a algoritmului, insa fara impartirea aferenta de posturi.

Daca sedinta consiliilor reunite ale celor doua partide pare aparent una fara miza, argumentul ar putea sa nu se aplice si la Consiliul National al PSD, ce va avea loc dupa sedinta comuna PSD-PC. Acest lucru pentru ca PSD si-a convocat delegatii pe fondul unui scandal ale carui ecouri incep sa se stinga: este vorba de indeptrtarea grupului de la Cluj, vazut ca unic promotor al dezbaterii despre reforma interna a partidului.

Decizia clujenilor de a demisiona si rezolvarea disputei statutare in cadrul BPN, unde s-a decis numirea unor coordonatori politici pentru fiecare din cele opt organizatii cu rezultate slabe la locale, au eliminat posibilitatea ca scandalul din partid sa fie prelungit pana la Consiliu.

Pe de alta parte, chiar daca BPN a stabilit ca nu este de competenta Consiliului National validarea deciziei CEx referitoare la sanctionarea filialelor (de altfel, unul din motivele invocate de Rus si Dancu pentru demisie) este posibil ca in cadrul sedintei unii pesedisti sa incerce sa readuca acest subiect spre dezbatere interna.

Ca fapt divers, pentru liderul PSD, Mircea Geoana, seara se va incheia printr-o petrecere ocazionata de implinirea a 50 de ani, ce va avea loc la Vila Lac 1. Geoana, care-si sarbatoreste aniversarea mai inainte (ziua lui e de fapt luni),va profita de moment pentru a-i avea aproape pe cat mai multi dintre colegii sai.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la