DIGITAL FREESAT FORUM
Here you find everything about the satellites for satellite receivers software, keys, movies, music ..... many other
Lista Forumurilor Pe Tematici
DIGITAL FREESAT FORUM | Inregistrare | Login

POZE DIGITAL FREESAT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza Profile
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
DIGITAL FREESAT FORUM / Romania / Partidul Iniţiativa Naţională (PIN) Moderat de grass
Autor
Mesaj Pagini: 1
losya
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 55
Partidul Iniţiativa Natională s-a īnfiinţat īn primavara anului 2005, īn jurul a trei personalităţi care au părăsit PD (considerānd că Alianţa Dreptate si Adevar nu isi respecta promisiunile electorale): Cozmin Guşă, Lavinia Şandru şi Aurelian Pavelescu.

Orientarea politică este pragmatică, realistă. Principalul mesaj al partidului se concentrează īn jurul reformarii clasei politice si a institutiilor statului, prin mobilizarea tinerilor si orientarea lor catre valorile autentice. Īn acest demers, PIN a pus accentul pe criticarea puterii politico-economice corupte, afirmānd că aceasta nu a fost capabilă să respecte promisiunile electorale şi nu a urmarit să ofere soluţii reale pentru ieşirea din criza īn care se află Romānia.

Īn prezent, preşedintele partidului este Cozmin Guşă. Sediul central al partidului se află īn Bucureşti.

PIN militează pentru reformarea din temelii a clasei politice, afirmānd că aceasta este dominată in acest moment de fosta nomenclatură comunisto-securistă. PIN afirmă că această nomenclatură a sprijinit formarea unei oligarhii economice care a distrus statul de drept şi economia de piaţă.

Īn primul an de activitate, PIN a luat poziţii dure īn problema dosarelor "revoluţiei" din 1989, lupta anticorupţie, activitatea preşedintelui Romaniei Traian Băsescu, protejarea romānilor īn zonele īn care acestia sunt minoritari. PIN se consideră o alternativă la partidele existente, indiferent dacă acestea sunt la putere sau īn opoziţie. PIN se defineşte ca un partid politic al tinerei generaţii, care apără interesele şi valorile naţionale, ataşat valorilor europene.

Publicul ţintă al partidului este tānăra generaţie, ce nu mai poate accepta conducerea politicienilor expiraţi; noua generaţie a oamenilor de drept educaţi la şcoala dreptului pozitiv şi a economiştilor care cunosc regulile valabile ale economiei de piaţă; noua generaţie de administratori; noua generaţie de manageri care s-a remarcat prin succese īn competiţia de pe piaţa liberă. Un rol fundamental īl vor avea intelectualii, lideri tradiţionali ai comunităţilor rurale şi urbane, care au menirea să se implice īn reconstrucţia ţării"


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la